Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí

26.3.2024
Smart Network

V dnešní době se většina firem na trhu s nemovitostmi drží těch samých starých postupů a rutinních strategií. My ve WIV group se ale nebojíme nových, neotřelých způsobů práce s nemovitostmi. Přinášíme do světa nemovitostí svěží vítr a vkládáme morální hodnotu. Jsme přesvědčeni, že když do své práce vložíte srdce a vášeň, odrazí se to na výsledcích.

Nejsme jenom jedna z mnoha firem na trhu. WIV group se od konkurence odlišuje tím, že překračuje tradiční hranice. Jak to děláme? Klademe velký důraz na etiku a integritu v oblasti investic do nemovitostí a přistupujeme k našim činnostem lidsky. Naším cílem je otevřít dveře co nejvíce lidem do světa nemovitostí a ukázat jim, že správně nastavené investice mohou znamenat zvýšení jejich životní úrovně.

Čím se lišíme od většiny?

Máme inovativní přístup k nemovitostem. Odlišujeme se od tradičních postupů na trhu s nemovitostmi tím, že do něj přinášíme morální hodnotu. U nás je klient na prvním místě a to je i základním kamenem naší filozofie a postupů. Chceme, aby pro lidi, kteří se nám rozhodnou projevit důvěru, byla spolupráce s námi diskrétní a oboustranně výhodná, o čemž svědčí naše reference.

tym_1.jpgVěříme v důležitost týmové práce. Naše úspěchy ve WIV group pramení z práce odborníků a týmů pod jejich vedením. Společně dosahujeme nových vrcholů a zajišťujeme další rozvoj firmy. Máme všichni stejné soubory hodnot a právě proto jsme společnou prací schopni vytvářet synergii, která nás jako společnost neustále posouvá vpřed.

Máme dlouholetou zkušenost na trhu. Mateřská společnost operuje na trhu s nemovitostmi více než 8 let. Za tuto dobu dokázala vybudovat stabilní nemovitostní portfolio ve stovkách milionů korun. Aktuálně své činnosti diverzifikujeme mezi Českou a Slovenskou republiku. Vedení společnosti tvoří pět společníků, kdy každý je odborníkem ve své oblasti. Jednateli společnosti jsou pan Ondřej Šaier, bývalý vedoucí privátní bankéř pro Erste Premier a pan Jaroslav Ragas, uznávaný odborník v oblasti stavebnictví a developmentu.

Co nabízíme?

Stabilní investiční příležitosti. Nabízíme stabilní příležitost investovat efektivně do nemovitostí prostřednictvím dluhopisové emise. Tyto investice jsou zajištěny nemovitostmi z našeho portfolia a notářsky ověřeným ručitelským prohlášením. Pro větší investory nabízíme možnost přímé zástavy na některé z našich nemovitostí.

Nákup nemovitostí. V České republice se zabýváme nákupem aOS_JF.jpg správou nemovitostí, ze kterých tvoříme stabilní a rozmanité portfolio. Nemovitosti nakupujeme nejen od lidí, kteří řeší složité životní situace, jako například vypořádání majetku při rozvodu, oddlužení, nebo při podnikání a nejsou schopni finanční břemeno nést sami. V takových situacích nastupujeme my, kdy nemovitost okamžitě odkoupíme a vyřešíme celou právní situaci. Tímto myslíme např. hypotéku a další případné dluhy, které se k nemovitosti vztahují. Finanční situaci majitelům pomůžeme vyřešit, stanou se našimi nájemníky a společně pracujeme na možnosti, aby si mohli nemovitost od nás odkoupit zpět, za předem stanovených podmínek, v rámci jejich předkupního práva. Zaměřujeme se také na development v České republice, pod záštitou mateřské společnosti Verum capital.

 

Development. Na Slovensku nakupujeme složité a těžko přístupné dílčí parcely. TNovy_budimir_vizualizace.jpgyto pozemky scelujeme do rozsáhlých územních celků a prodáváme je dále developerům, případně na nich přímo stavíme. Postup probíhá tak, že nejprve najdeme atraktivní lokalitu, kde vybereme pozemek, na kterém začneme pracovat. Prostřednictvím metody prodědění se dostáváme i k pozemkům, na které jejich vlastníci už dávno zapomněli nebo o nich dokonce ani nevědí. Jsme tak schopni využít jejich plného potenciálu. 

Skupina WIV group svými aktivitami vytváří stabilní investiční zázemí a společně s obchodními partnery a klienty přináší přidanou hodnotu a příležitosti na trh s nemovitostmi.

 

Naši tvorbu můžete sledovat i na našem webu, kde pravidelně publikujeme blogové články a na sociálních sítích, kde se dělíme o novinky na nemovitostním trhu a aktuální dění z prostředí naší firmy. Rovněž pravidelně publikujeme vlastní Československý nemovitostní podcast, kde vedeme rozhovory s předními odborníky a osobnostmi ze světa nemovitostí a investic. Tak nás sledujte, ať Vám nic neunikne!

wiv group logo.png

Autor: WIV group CZ&SK s.r.o.

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace