Výhody, výhody, výhody - svět klientů MBI. Poznejte ho i Vy!

19.1.2016
Smart Network

Pokaždé, když se zastavíte na našich webových stránkách www.mbi.eu, jsme vám v dolním pravém rohu stále k dispozici. Ale kdopak se za chatující tabulkou opravdu skrývá, a jak vám může tato osoba pomoci získat všechny informace, které potřebujete vědět? Odpovědi na otázky se dozvíte v následujícím článku, kde bychom vám rádi představili naši portfoliovou asistentku Michaelu Jašovou.

Slečno Jašová, jak byste popsala náplň práce portfoliové asistentky?

Náplň práce portfoliové asistentky je především starat se o klienty, kteří mají MBI Passport. Jsem jim k dispozici na stránkách mbi.cz na našem chatu v dolním pravém rohu, kde se na mě mohou obrátit s případnými otázkami.

Po aktivaci každého MBI Passportu kontaktuji klienta, zrekapituluji aktivaci Passportu a další možnosti. Dále mám na starosti přípravu podkladků k portfoliu klienta, dojednávání termínů s klienty, přípravu marketingových a firemních akcí a přípravu školení produktových partnerů. Také připravuji drobné marketingové materiály, jako letáčky, různé informace, prezentace aj.

Na stránkách MBI můžeme využívat i kartu výhod MBI Passport, co přesně si pod tímto pojmem můžeme představit?

MBI Passport je vstupenkou výhod do našeho světa MBI. Můžete přes něj využívat spoustu výhod týkajících se lifestylu a financí. Jako třeba vyrazit na dovolenou, kde neplatíte ubytování, ale pouze polopenzi, nebo na světové festivaly, kde máte 30 % slevu na vstupenku. Spoustu výhod můžete využívat i tady v Brně. Díky MBI Passportu můžete výhodněji navštívit vilu Tugendhad, hrad Špilberk, či VIDA! Science Centre, zápasy FC Zbrojovky nebo koncerty Filharmonie Brno. Více výhod naleznete na našem webu www.mbi.eu.

 

 

 

 

 

Jako držitel MBI Passportu můžete využívat i bezplatné finanční poradenství. Přijďte do našeho Storu na Vídeňské 34, dáte si výbornou kávu a naši vyškolení profesionálové vám poradí, jak správně investovat a ušetřit vaše peníze.

Využívají návštěvníci na webových stránkách www.mbi.eu chat?

Ano, chat na našich stránkách je poměrně využíván. Ještě před Vánoci jsem radila pár lidem přes chat, jak správně aktivovat náš MBI Passport, aby jej bez problému mohli využívat a většina se zajímala o výhodu 365 holiday plus, kde platí jen polopenzi a ubytování mají zcela zdarma. Je to perfektní možnost cestovat více s rodinou.

Využíváte sama některou ze služeb MBI?

Já sama využívám finančního poradenství. Profesionálové MBI mi vždy pomohou a vysvětlí, jak správně zhodnotit moje úspory, případně ušetřit.

Kterou výhodu z MBI Passportu můžete z vaší zkušenosti doporučit a proč?

Já osobně přes MBI Passport využívám tarif, kde mám neomezené volání, sms a mobilní data 4 GB. Platím nejméně o 200 Kč méně, než kdybych si jej zařídila přímo u operátora, a ještě ke všemu nejsem zavázána žádnou smlouvou, jak to u neomezených tarifů bývá. Mohu kdykoliv bez problému tarif zrušit, změnit nebo případně přejít jinam. 

Můžete si také vyzkoušet výhody z našeho Passportu. Stačí si jen vybrat! Na ukázku jsme pro vás připravili užívání MBI Passportu po celý rok rodinou Dvořákových, která neváhala a vybrala si výhody z MBI Passportu a ušetřila tak skoro 25 000,- Kč. Zkuste to i vy! Na rodinu Dvořákových nebo na dvojici Evu a Petra se můžete podívat zde:

 

 

Kateřina Srostlíková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace