Vychytávky zvané Trendreport

24.3.2016
Smart Network

Chcete se dozvědět ty nejžhavější vychytávky a trendy z celého světa? Nebaví vás celý den brouzdat po internetu, ale raději byste všechny novinky měli v jednom balíčku? Zajímáte se o nejnovější start-upy, technologie, akce, chytré nápady a další?

Na všechny otázky je tu jednoslovná odpověď – Trendreport. Trendreport neboli souhrn všech největších a nejnovějších vychytávek vám každý měsíc dá vše, o čem se mluví, vše, co chcete vědět a vše, co byste měli vědět.

Inspirujeme se nejžhavějšími trendy, inovacemi a nejnovějšími obchodními modely. Každý měsíc si mohou držitelé MBI Passportu stáhnout zdarma zprávy, měsíční trendy a také:

• největší pokroky a inovace,

• klíčové trendy a vývoj na mezinárodním trhu,

• nové obchodní modely, které vám pomohou ušetřit čas a peníze,

• nové produkty a služby,

Pokud chcete následovat jistý životní styl, musíte být informováni. Být v čele konverzace na vaší další večeři a zapůsobit na vašeho šéfa na další schůzi. Chceme nabídnout našim držitelům MBI Passportu pohled do budoucnosti. Trendy a obchodní inovace, které jsou nadějné, aby se staly dalším velkým úspěchem, o kterém budou všichni mluvit.

Aktuální číslo březen - duben máme pro Vás již nachystáno a je plné chytrých nápadů a trendů. Na ukázku jsme pro Vás připravili pár nápadů z aktuálního Trendreportu. Posuďte sami.

Kateřina Srostlíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace