VITOM: Z nebytových prostor se stal manažerský byt

22.9.2017
Smart Network

Z nebytových prostor se stal manažerský byt

Stali jste se vlastníkem nemovitosti a rádi byste naplno využili její možnosti? Představte si, že tyto prostory vydělávají pro Vás a citelně zvýší Vaše příjmy. Pořízení bytu za účelem investice je trend současné doby, ale přináší řadu starostí. Většinou se totiž jedná o malý byt ve standardu, který se k pronájmu přímo nabízí. Nabízí se proto otázka, jak naložit s nebytovým prostorem, který by k bydlení mohl sloužit. Vyplatí se vůbec nutné úpravy a celková rekonstrukce?

 

Když se pan Jan rozhodoval, jaké podnikání by se hodilo do prostor po původních kancelářích, nebyl si vůbec jistý. Chtěl si zajistit pravidelný příjem z nájmu, bez ohledu na vybraného nájemníka. Předchozí zkušenost měl navíc pan Jan spíše negativní. Nájmy přicházely pozdě a prostory byly jen minimálně udržované. Jednou se pan Jan setkal se spoluzakladatelem projektu „Váš nájemník VITOM", Viktorem Mejzlíkem. Jan nejprve uvažoval opět o pronájmu kanceláří, po nich však v dané lokalitě nebyla poptávka. Viktor Mejzlík proto Janovi poradil změnu z nebytových prostor na bytové.

ac35deb4081b.png

Při tomto návrhu se jistě nabízí starosti související nejen se stavebními úpravami, ale také s administrací samotné změny. Velmi často vlastníka nemovitosti vůbec nenapadne, kde by měl vlastně začít. Řešením by mohlo být, že by všechny tyto kroky někdo vyřešil za Vás. Z nebytových prostor by se stalo moderní zázemí pro byznysmena na cestách či kreativního manažera. A přesně takovou změnu zajistí Váš nájemník VITOM.

 

Příběh pana Jana tak mohl úspěšně pokračovat. VITOM přišel s jasným návrhem, jak nejlépe nemovitost pronajmout. Prostor se opticky rozčlenil, barevně upravil a vybavil moderním nábytkem. Po vyřízení veškerých formalit byl na světě nadstandardní byt. Byt, za který pan Jan získává každý měsíc garantovaný nájem. Už se tak již nemusí bát, že se platba nájmu opozdí, nebo že nebude zaplacená elektřina. A tuto jistotu má na budoucích 5 let.

797532ec112d.jpg

Starosti přenechte profesionálům

Recept na úspěch v rámci investičních pronájmů je tedy snadný. Pořiďte jakýkoliv byt a připravte jej na míru případným zájemcům. Starosti ale přenechejte profesionálům. Vše totiž zařídí Váš nový nájemník. Společnost VITOM, která je na trhu již přes 10 let vám představí zcela jiný pohled na pronajímání bytů a zhodnocení Vašich peněz.

Společně nastavíte výši nájemného, sepíšete smlouvu a pak si již jen předáte klíče. VITOM se postará o údržbu prostor, nájemníky, ale také o administrativní formality. Vy neřešíte nic, jen pravidelně získáváte finance za nájem, a to bez ohledu na obsazenost daných prostor.

Váš nájemník VITOM, dokáže dostatečně zohlednit poptávku na trhu nemovitostí tak, aby Vaše prostory generovaly co nejvíce financí. Dokonce z původně nebytových prostor lze vytvořit designově povedený a účelný byznys byt či zázemí pro mladý pár.

Možná Vám popsané jednání připadá nereálné. O nic se nestarat, dostávat peníze, a za veškerý servis neplatit ani korunu. Přesto však tato spolupráce takto funguje. Vitom je nájemník, na kterého je opravdové spolehnutí. Už nehledejte své nájemníky v inzerátech, a přesvědčte se sami. Více informací najdete na webu: http://www.vasnajemnikvitom.cz/

 

Viktor Mejzlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace