Viktor Mejzlík & Tomáš Suchomel o "Garantovaném nájmu" od VITOM Group

25.10.2017
Smart Network

Přinášíme Vám další rozhovor s majiteli a zakladateli VITOM Group, tentokrát na téma jejich unikátní služby Garantovaný nájem.

Přečtěte si článek o službách, které poskytuje VITOM Group ZDE, nebo článek o prvních krocích v podnikání slovy Tomáše i Viktora ZDE.

 

Jak funguje služba Garantovaný nájem?

Služba Garantovaný nájem funguje velmi jednoduše. Samozřejmě, když odmyslím složité know how, které klient nevidí a my ho s tím neobtěžujeme. Naše služba funguje velmi obdobě jako princip pojištění. Tedy:

Ve chvíli, kdy někdo pronajímá byt, tak se jeho nájemníkem stáváme přímo my, tedy Garantovaný nájem. Byty si pronajímáme za menší částku (nejde o výrazný rozdíl, pouze o něco málo nižší), než kterou vyžaduje běžný trh. A z rozdílu, který takto vzniká napříč portfóliem bytů vzniká finanční polštář, kterým kryjeme rizika spojená s nájmem a servis kolem nájmu. Rizika si můžete představit jako neobsazenost, situaci, kdy nájemník přestane platit a nebo vrátí byt v jiném stavu, než jej převzal. Za toto vše ručíme a hradíme zákazníkovi nájem každý měsíc, bez ohledu na výše zmíněná rizika. Dále k  našemu servisu patří pravidelné kontroly, revize a podobně.

 

Jaké výhody plynou pro klienty využívající tuto službu?

Absolutní svoboda v oblasti pronajímání a vnitřní pocit klidu s vědomím, že každý měsíc přijde na jeho účet nájem a o jeho byt je postaráno.

 

Existují nějaká rizika pro klienty, kteří využijí tuto službu?

Žádná neznám. Od rizik jsme tady my. Garantovaný nájem.

 

Přijmete do svého portfolia Garantovaného nájmu jakékoliv bytové i nebytové prostory, či musí splňovat určité podmínky? (např. velikost, lokalita a další)

Know how v oblasti Garantovaného nájmu tak, jak jej vnímáme my, spočívá především ve zdravém portfoliu bytů. Vždy vybíráme byty v dobré kvalitě a na dobrých adresách. V opačném případě bychom měli rizikové portfolio a služba by se stala nestabilní, což filozofie naší firmy neumožňuje.

 

Na jak dlouhou dobu uzavíráte tuto službu se svými klienty? Je to individuální nebo vždy garantujete například 5 let?

Klienti mají možnost využít výhody Garantovaného nájmu až na 10 let. 

 

Reference na službu Garantovaného nájmu:

Byt 2 1, Na Královkách 10

"Na společnost GARANTOVANÝ NÁJEM.CZ se službou Váš nájemník VITOM jsem obdržel kladné ohlasy od mého kamaráda, který přes ni pronajímá svůj byt a rozhodl jsem se tuto spolupráci také vyzkoušet. Řešil jsem pronájem svého bytu, ale současně jsem chtěl mít klid. Ihned mne zaujalo, že GARANTOVANÝ NÁJEM.CZ zajišťuje dlouhodobé služby v rámci a mají proklientský přístup. Naše spolupráce je skutečně výborná a netýká se pouze pronájmu. O můj byt se kompletně starají, zajišťují rekonstrukci, také zajistili přepis energií a já se o byt opravdu nemusím starat, protože vše vyřeší za mne. Osobně je můžu jen a jen doporučit."

Jan Urban

 

Další reference najdete na našem webu ZDE.

 

Kontakt:  

Tomáš: 774 415 441                                                 Viktor: 724 432 145   

 cd8c969613d4.jpg                       236153a4207f.jpg

Viktor Mejzlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace