Video z oslavy 4. narozenin s narozeninovými přání pro Smart

22.11.2017
Smart Network

 

Přesně 21.08. oslavil Smart Network svoje narozeniny. A letos to byly již 4. A to už je pořádný důvod k oslavě. Proto jsme se rozhodli pro naše stávající i bývalé členy uspořádat Networkingovou narozeninovou párty.

Akce se konala v BeachPub Sokoláku u brněnské přehrady. Počasí nám naštěstí přálo, a proto si všichni účastníci mohli užít Smart olympiádu, networkingové hry, chill out koutek, a mnoho dalšího. Před samotnou oslavou si někteří účastnici zahráli také beach volejbal :-)

Po setmění odkryla zakladatelka klubu Gábi celou historii, nejdůležitější momenty i zlomové okamžiky. A že jsme toho za 4 roky zvládli! Díky svému skvělému moderátorskému umu tato prezentace všechny bavila do posledního slidu, i když jich bylo připravených přes 100 :-)

Po prezentaci společně Gábi s novým spolumajitelem Mgr. Martinem Koleničkouc97787e833a5.jpg sfoukli svíčku na nádherném 4patrovém dortu. Ještě jednou mnohokrát děkujeme Kláře Veselé z Dorty Zvesela.

Po setmění jsme si mohli užít barevné vystoupení poi, které předvedla Wendy Šolcová. Ochutnali jsme nealko víno díky Miroslavovi Šubíkovi z Vinotékamoravy.cz a zahráli jsme si firemní pexeso! Ano, i Smart Network má své pexeso :-)

 

Pak jsme již pokračovali volnou zábavou až do ranních hodin :-) Podívejte se na celou fotogalerii z této akce na Facebooku ZDE.

 

Podívejte se na 4minutový sestřih toho nejlepšího z naší oslavy. Ve videu najdete také přání účastníků akce. Koukněte na video plné pozitivních, rozesmátých lidí a nádherných narozeninových přání. Úsměv na tváři vykouzlí i Vám ;-)

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace