Stylistka na nákupy

7.10.2015
Smart Network

Takových podobných stavů každý z nás již zažil, že bychom se nedopočítali. Ne každý prodavač je v obchodě kovaný, školí se, chápe potřebu klienta. Proto často volíme druhou alternativu a bereme si na nákupy: manželky, manžely, partnery, kamarády, kamarádky, případně maminky. Tohle všechno je většinou špatně.

Tito lidé své protějšky znají a ví co nosí a často je navléknout do toho co už doma vlastní. Neumí je vytrhnout z uniformity. Nebo se můžete dočkat obrácené role a to té, že naopak je oblékají do věcí, které jsou na nich příliš extravagantní a vůbec nelahodí oku. Je to touha z jejich osoby vyloupnout maximum, ale bohužel za cenu toho, že to prostě neustojí. 

Kde je ta zlatá střední cesta? 

Osobní stylistka je člověk, který vám vybírá šatník, stará se o to co, kdy a kde budete nosit. Stylistka na nákupy vás obleče dle vašich finančních možností od hlavy až patě. Vyřadí vám z šatníku to, co je staré a obnošené, co vám velikostně nesedí a co vám rozhodně nesluší. 

Pojďme si teď přiblížit moji práci. Co pro klienty dělám právě já. 

Co získáte v rámci osobní konzultace?

Základem je pochopit, jak se chce klient cítit a s čím konkrétně potřebuje pomoci. Následně jsou mu předány typy na co si dát pozor, jaké barvy nosit, na co se zaměřit, čeho se vyvarovat. Každý klient je jiný a hledá něco jiného. Proto je tak důležité věnovat se každému individuálně a dobře pochopit jeho potřeby. I díky základním informacím dokáže nastartovat svůj šatník a změní vnímání sama sebe.

Kontrola šatníku doma

U vás doma se podívám na zoubek všemu, co mi poskytnete k nahlédnutí, a věci vám protřídím. Naučím vás základní triky a pravidla v oblékání a doplňcích. Jak kombinovat věci, které máte doma. Jak se oblékat na různé příležitosti a čeho se definitivně zbavit. Samozřejmostí je, že vám na ramínka poskládám kompletní outfity třeba na měsíc, pokud budete chtít. 

Nákupy se stylistkou

Ač se to nezdá věřte, že vám ušetřím peníze a čas! Nakoupíte čistě to co potřebujete, a pokud si chcete udělat radost ukážu vám čím a jak věci využít na různé příležitosti. Jsem odosobněná tím, že svou práci dělám profesionálně a neoblékám vás podle toho, co se líbí mně, ale co bude slušet vám, budete to nosit a cítit se skvěle. 

Tohle je práce, která mi umožňuje potkávat neustále nové lidi, poznávat jejich příběhy a i já se neustále učím, abych dokázala pomoci všem těm, kteří o to požádají. 

 

Těším se na vás. 

Vaše Eva.

Zavolejte a domluvte si osobní konzultaci 733 195 222

Nebo napište ewelina.vlachova@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007646237609

https://www.facebook.com/Studio-Ewelyn-1418140611838972/timeline/

osobní konzultace: 500,-/hodina

nákupy se stylistkou: 1 950,-/ 2 hodiny - mimo Brno příplatek 750,- cestovné

probrání šatníku: 1 950,-/ 2 hodiny. 

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace