Stále nakupujete postaru? Nebo si už také necháváte za nákupy platit?

6.8.2015
Smart Network

Možná patříte k těm, kteří už o projektu MONEYPOINT slyšeli, ale stále tak nějak neví, o co vlastně jde. A přitom je to velmi prosté : stačí se zdarma zaregistrovat na portálu WWW.MONEYPOINT.CZ a pak už jenom nakupovat v partnerských obchodech tak, jak jste zvyklí. Přehled obchodů je k dispozici zde

Za každý nákup Vám vyplatíme odměnu! Někdy 4%, někdy 8%, někdy dokonce 12% (v průměru 8%) z ceny Vašeho nákupu - konkrétní výše odměny záleží na daném obchodě a na tom, jak je štědrý a jakou provizi nám vyplatí za to, že Vás k němu přivedeme jako zákazníka. O tuto provizi se s Vámi následně podělíme.

Odměnami za vlastní nákupy to ale zdaleka nekončí! Vlastně to tam teprve začíná : kromě odměn za vlastní nákupy totiž získáváte odměny i za nákupy dalších uživatelů systému, kterým jste systém doporučili a kteří se díky Vašemu doporučení zaregistrovali a také za nákupy všech dalších uživatelů, kteří se zaregistrují do systému prostřednictvím Vašich známých a jejich známých atd. Bez omezení. To je naše odměna pro Vás za to, že o nás hezky mluvíte před Vašimi kamarády a oni poté začnou MONEYPOINT využívat. A to je také důvod, proč není možné se do systému zaregistrovat bez doporučitele - neměli bychom totiž komu vyplatit odměnu za Vaše nákupy a to by byla určitě škoda !

MONEYPOINT toho nabízí ještě mnohem víc, o tom ale třeba zase někdy jindy... pokud byste ale byli zvědaví už teď, co všechno nabízíme, napište nám na info@moneypoint.cz. A že neznáte žádného uživatele MONEYPOINT, který by mohl být Vašim doporučitelem? Určitě znáte, jenom Vám možná ještě nestihl říct, že už MONEYPOINT využívá.

A kdybyste opravdu nikoho neznali a i přesto chcete získávat peníze za své nákupy a dál vydělávat, registrujte se prostřednictvím tohoto registračního linku : http://www.moneypoint.cz/uzivatel/registrace/10000001

Příjemné nakupování a co nejvíce odměn přeje MONEYPOINT !

Filip Šiška, BA

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace