Spolupráce Smart Network se Spaces

1.11.2023
Smart Network

Podnikatelský klub Smart Network s radostí oznamuje, že od listopadu 2023 navazuje spolupráci s poskytovatelem kancelářských a konferenčních prostor Spaces. 

Díky této spolupráci se členové podnikatelského klubu Smart Network mohou těšit na setkání v prostorách Spaces, neboť se zde budou konat akce B2B a také CEO pořádané v Praze. Navíc mohou naši členové využít všech jejich dalších nabízených služeb. Mohou si zde tedy domluvit schůzku před nebo po akci Smart Network, pronajmout soukromou kancelář, nebo uspořádat interní firemní akci v nabízených zasedacích prostorách. 

Zi84LzUvMC9mODUwZTUyYTEwOGQzZGYzMmMyZWQ3ZGI5NDcyZDBhNjRhOWY1OWRhXzUyMjlfNy5qcGcvZG93bmxvYWQ.jpg

Mi80L2IvMi8yNGIyZjE5NzE1YTkwM2U1OWJjNWM2YzJjMjNlMGQxZTI4MjI4MDRlX1JlZ3VzX0FsYmF0cm9zNDgyOF9QcmFndWVfQ3plY2hSZXB1YmxpY19MYXJnbWVldGluZ3Jvb20uanBnL2Rvd25sb2Fk.jpg

Síť poboček Spaces je ve světě zaběhnutým poskytovatelem kancelářských prostor pro malé i větší podnikatele. Pobočky Spaces využívají lidé s originálním myšlením, inovátoři a průkopníci nových postupů, kteří věří, že dokážou naplnit své cíle. Nabízí dynamické pracovní prostory s jedinečnou podnikatelskou atmosférou, kde najdete perfektní zázemí pro přemýšlení, tvoření a společnou práci a také přátelský personál, který se postará o veškerou logistiku a nezbytné služby. 

Pobočky Spaces nabízí: 

  • pronájem soukromých kancelářských prostor
  • členství ve sdílených kancelářích
  • vyhrazený pracovní stůl 
  • virtuální kancelářské služby 
  • pronájem zasedacích prostor

V České republice můžete pobočky Spaces naleznout zatím na čtyřech místech v Praze- Albatros, Nile House, Parkview, Smíchoff. 

NC9jLzMvMy80YzMzMTk1NTZhZDUyMzZjOTFkY2NkMTM5YzAwMjU3NjM2ZjdjYTk4X1JlZ3VzX0FsYmF0cm9zNDgyOF9QcmFndWVfQ3plY2hSZXB1YmxpY19UZXJyYWNlLmpwZy9kb3dubG9hZA.jpg

Společnost Spaces navíc spolupracuje s dalším poskytovatelem kancelářských prostor- firmou Regus. Ta nabízí obdobné služby jako Spaces a rozšiřuje tak celkové množství lokalit, které mohou členové klubu Smart Network využít. Ke čtyřem pobočkám Spaces v Praze přidává dalších deset, a to například na I.P. Pavlova nebo Letišti Václava Havla. Společnost Regus navíc nabízí kancelářské prostory i v Brně ve Spielberk Office Center.  

Seznam všech poboček Spaces a Regus v Praze naleznete ZDE. Pobočku v Brně pak ZDE

Z této nabídky si vybere opravdu každý!

regus_budova[1].jpg 

4219_3.jpg

 

Všem členům SPACES nabízíme slevový voucher na 800 Kč na první akci Smart Network. Kód pro uplatnění voucheru dostanete ve Spaces nebo se ozvěte nám na marketing@smart-network.cz.

 

Jsme za tuto spolupráci moc rádi a těšíme se, až se s vámi potkáme na některé z akcí pořádaných v prostorách Spaces v Praze! 

 

 

 

 

Autor: Matyáš Hopp

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Kamilem Jenešem Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Kamil Jeneš, majitel stavební firmy ZEDNICTVÍ JENEŠ, s.r.o.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Stanislav Kachlík a společnost ITIS Partner s.r.o. Seznamte se blíže s firmou ITIS partner a jejím majitelem Stanislavem Kachlíkem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?" V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 41. díle se Gabriela zaměřuje na téma: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?"
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace