Společně pomáháme Dětskému domovu Dagmar

7.12.2016
Smart Network

V neděli 4. 12. jsme zapálili již druhou svíci na adventním věnci. To je známkou toho, že Vánoce se již nezadržitelně blíží. Jde o část roku, kdy se snažíme našim blízkým, rodině a přátelům vykouzlit úsměv na rtu a pocit štěstí v duši prostřednictvím dárečků, které si mohou rozbalit pod vánočním stromečkem.

Tyto krásné chvíle prožíváme s rodinou a blízkými a těšíme se společně z rodinné pohody.

 

Některé děti takové štěstí nemají, nemůžou být se svojí rodinou. Proto jsme se rozhodli tyto děti podpořit alespoň nákupem dárků. Smart Network se spojil se zástupci Myjómi držstvo invalidů a firmy MAPE finance a chtějí splnit dárky dětem z Dětského domova Dagmar.

 

Představení Dětského domova Dagmar

Příspěvková organizace Dětský domov Dagmar zajišťuje nezletilým osobám ve věku od 3 do 18 let, případně zletilé osobě do 19 let ve výjimečných případech. 

Dětský domov Dagmar vznikl z iniciativy brněnského básníka, novináře a spisovatele Rudolfa Těsnohlídka, autora známé Lišky Bystroušky a s výstavbou tohoto domova se započalo již roku 1925. 

Kapacita Dětského domova Dagmar je 25 dětí a také tolik jich zde aktuálně je. Nejmladší Jůlince jsou 4 roky, nejstarší Nikole 21 let. Děti jsou rozděleny do 3 rodinek, kde mají svoje pokoje, kuchyňku a sociální zařízení a pečují o ně „tety a strejdové“.

 

Právě z důvodu uměle vytvořených rodinek a snaze naučit tyto děti základním návykům požadali zástupci domova pan Daniel Kusý (ředitel) a Monika Salátová (vychovatelka) o specifické dárky pro děti:

  • televizi,
  • vysavač,
  • pračku.

 

Drobné dárečky pro děti mají zástupci domova nakoupeny, a proto by byli velice rádi za tyto větší a společné dary. Děti se musí naučit běžným povinnostem v rodiném prostředí :-)

 

POMOZTE SPOLEČNĚ S NÁMI

Pro účely pomoci jsme zřídili transparentní účet s číslem 2401112141/2010. V případě zájmu o přispění napište do zprávy vždy JMÉNO ČI FIRMU.

Pro sledování částky využijte odkaz ZDE, kde po rozkliknutí uvidíte všechny příspěvky.

 

PENÍZE PROSÍM ZASÍLEJTE DO 18.12., AŤ STIHNEME DÁRKY NAKOUPIT A PŘEDAT :-)

 

Před Vánocemi budou peníze předány zástupcům domova, kteří dle svého uvážení a výběru nakoupí elektrospotřebiče sami.

 

NA BUSINESS VEČERU 13.12. BYLY PŘEDÁNY KARTY MULTISPORT. Celkem jich bylo předáno 30 s platností do konce ledna, tj. měsíc a půl platnosti.

Majitel karty může každý den využít jedno sportoviště dle svého výběru (ze seznamu spolupracujících sportovišť) za zvýhodněné ceny. Podporujeme také zdravý životní styl u dětí z domova!

 

Vážíme si každého Vašeho příspěvku - DĚKUJEME!

 

Foto v příloze je pouze ilustrativní :-)

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace