SMART TALK rozhovor s Tomášem Manou

Hostem dalšího dílu je Tomáš Mana, majitel výjimečné restaurace U Pana domácího ve Zlíně.
Tomáš už v 6 letech chtěl mít restauraci, vystudoval obor kuchař a v 18 letech si otevřel první pizzerii, ale příliš se mu nedařilo a po roce musel skončit. Ve správnou dobu přišla nabídka na koupi restaurace ve Zlíně. Začátky byly pro Tomáše těžké, neexistovala výplata, dovolená ani žádný volný čas, ale dnes je majitel restaurace s jedinečným konceptem.
Proč změnit koncept z pizzerie s denním menu na restauraci, která dělá NEJLEPŠÍ STEAKY ve Zlínském kraji? Co je stařené maso? Co kromě steaků v restauraci nabízí? Jaké jsou jeho další plány? V čem spočívá jeho úspěch a co radí ostatním podnikatelům?
Poslechněte si inspirativní Tomášův příběh a dozvíte se více o něm a jeho podnikání. Více o Tomáši Manovi a jeho restauraci: https://upanadomaciho.cz/, https://www.linkedin.com/in/tomasmana/
Podcast najdete na Spotify, Apple podcasts a na YouTube.
Děkujeme za zpracování podcastovému studiu PromoPeople.
Pokud se vám tento díl líbil, budeme rádi, když ho budete sdílet.