ROZHOVOR s Mgr. Monikou Nevolovou majitelkou firmy Umění v práci - novinky za poslední rok

24.7.2018
Smart Network

Moniko, co je v Umění v práci s.r.o. za poslední rok nového?

Rok 2018 přinesl hodně věcí. Jednou z nich je spolupráce a fungující tandem s kolegou Drahošem Menčíkem. Tam bych chtěla především vyzdvihnout naše zábavné duo DRA-MO, protože i když 90% našich aktivit je vzdělávacích, tady se jedná především o zábavu. Improvizační vystoupení, kdy spoluaktéry a spolupachateli jsou sami diváci, což pořád potvrzuje náš velký důraz na interaktivitu v čemkoliv, co děláme. Mimochodem na velké oslavě Smart Networku na konci léta naše duo vystupovat uvidíte, tak doufám, že se tam potkáme!

Druhou velkou novinkou je nový web. Starý byl sice fajn, ale už nesloužil z hlediska administrovatelnosti a přehlednosti pro návštěvníky, takže věřím, že  se vám bude líbit a vše na něm najdete. Mám velkou prosbu, kdybyste náhodou objevili, že tam něco nefunguje, nějaký link nesměřuje, kam avizuje, dejte mi, prosím vědět. Samým nadšením, že je web hotov ho už pouštím veřejně do světa, takže se může stát, že tam leccos bude ještě třeba opravit. Každopádně podívejte se na www.umenivpraci.cz.  

 ef4ae4860cf0.jpg

A co v rámci vzdělávání, nějaké novinky?

Ano i ne, řekla bych. Spíš je to přirozený vývoj. Kurzy, v nichž jsme nejvíc jako ryby ve vodě v oblasti komunikace a osobního rozvoje, pokračují, ale i jejich kvalitu nebo úrovně neustále prohlubujeme. V oblasti storytellingu (technice vyprávění příběhu pro využití v komunikaci) a improvizačních dovedností v komunikaci a v životě (asertivita, autentická prezentace, humor, elevator pitch, osobní spokojenost) je neustále co prohlubovat a nových hravých technik je také bezpočet. S úspěchem jsme zrealizovali víkendový kurz Strategie vaší značky se skutečným guru marketingu a zároveň koučem Jaroslavem Fabiánem, na což jsem velmi pyšná a kurz znovu realizujeme v říjnu.

Ostatně na nově vyhlášené kurzy e můžete podívat ZDE. 

Do šuplíku kurzů osobního rozvoje ale přibyly přece jen nějaké nové přístupy, které mě za poslední roky zaujaly, a tak i na tato témata chystám novinkové kurzy nebo je přimíchám do kurzů stávajících. Jsou to zejména témata soustředění, hravého řešení konfliktů, užívání si života, témata soustředěné a hluboké práce, zdravé dýchání, efektivní pomalost a plná vědomá přítomnost namísto rozptylování, spěchu a nesoustředěnosti. Jo a perličkou je kurz v tomto duchu pořádaný v březnu spojený s pobytem a cestováním na Bali. Takže pokud by se vám chtělo můžete na Bali s Monikou - odkaz naleznete ZDE.

 

Co domeček v Květnově na Vysočině, vzkvétá?

Květnovu se daří, jsem ráda, že i členová Smart Networku se tu objevili, někdo tu byl na garden party na začátku léta, někdo na kurzu, někdo si pronajal dům na svoje aktivity, protože přesně to Květnov má rád, když jsou tady fajn lidi, kterým se tu líbí a cítí se tu jako doma. (www.kvetnov.cz) Tady taky pořád něco zlepšujeme, nová přistavěná terasa, aby bylo víc pohodového stínu, dobrý kávovar pro fajnšmekry, gril, a novinkou na zimu by  měla být sauna, aby to hřejivé „jako doma“ bylo dokonalé.

 80fd3b9c4625.jpg   17107572ac89.jpg

Naposledy jste minulé léto vydala knihu na téma, které učíte nejčastěji: Storytelling - Přestaň prezentovat, začni vyprávět! Píšete něco dalšího?

 No ano i ne. Oficiálně si teď od psaní dávám pauzu, ale pravdou je, že sbírám svůj vlastní materiál na takovou rozvojovou knihu, která bude zároveň takový hutný vývar z toho, co jsem za ta léta, co jsem ve vzdělávání tak nějak pobrala a co považuji z metod a technik za nejužitečnější, aby se člověk cítil na pohodu. Takže to bude takových 52 Moničiných rad na 52 týdnů v roce. Ne že bych už tím říkala, že všechna moudra do života znám (smích) a nebo že už je čas psát něco jako „paměti“, to proboha ne (smích), ale myslím, že je čas si utřídit, co učím a dát svým účastníkům kurzů hezký tahák toho, co můžou, když budou chtít, pro svůj život využívat.  Ve velmi jednoduché hravé formě, jak to mám ráda. Tak snad bude knížečka hotová do Vánoc.

 35ed180ea0e6.jpg

Mgr. Monika Nevolová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace