První čtvrtletník aneb jarní novinky ze Smart Network

5.5.2015
Smart Network

Smart Network rozkvétá už od ledna v takové rychlosti, že se až nyní dostáváme ke čtvrletníku, abyste nic nepropásli. Příště jej už budeme zasílat vždy každé 3 měsíce. Ráda bych začala přivítáním nových členů, kteří se k nám v posledních měsících přidali a velmi nás to těší, a to konkrétně tyto: Akademie realit, Business SuccessB2B Cafe Restaurant, Aneta Kuklínková (Dětská akademie pohybu o.s.), Leo Gabsdiel, Ivo KolářIAPMPIPevnina CZ, s.r.o. a OAKTREE, s.r.o.

Věřím, že ve Smartu najdete přesně to, co hledáte. Jsem přesvědčená, že kontaktů a inspirace nakonec objevíte víc, než jste sami čekali. Přijďte si to sami vyzkoušet a přihlašte se na některé z květnových business rán nebo na business večer, pokud máte potíže se vstáváním. Pomoc ve Vašem podnikání a přátelství můžete objevit i na neformální sportovní akci, pétanque turnaji 24. května. Pétanque se již v loňském roce osvědčil, a proto uspořádáme turnaj každý měsíc. Většinou v neděli. Červnový a srpnový turnaj spojíme s oslavou narozenin, počítejte proto se sobotou. ;-) Sledujte blíže na facebooku či webu.

Kromě toho chci také poděkovat věrným členům Smart Network, kteří si své členství letos prodloužili: Cross Business, s.r.o.Květoslava BřezinováLepší VyhlídkyMitrovskiModrá beruškaIng. Martin Svoboda a Umyem. Jsem ráda, že je pro Vás spolupráce ve Smart Networku nadále přínosná a baví Vás. Budu se na Vás moc těšit i na dalších akcích! 

Novinky ve Smartu

Možná si někteří z Vás už všimli poněkud radikální změny přímo u mě, když jste na akcích čekali blondýnku a ona nepřicházela. Jak se říká, změna je život. Tak doufám, že mě i jako brunetku poznáte:-) 

Od ledna se všechny akce konají na Veletřní 13 v centru Mitrovski. Proč? Není to tím, že by nás jinde nechtěli, ale rozhodla jsem se spolupracovat tam, kde to i majitelům dává smysl a sami se networkingu účastní. Mitrovski je dnes pro mě jako druhý domov a často mě potkáte v kanceláři Smart Network nebo dole v restauraci či na zahrádce. Pétanque turnaje se hrají dole v parku a vše je po ruce. Pro Vás je to velké usnadnění, protože odpadají otázky, kde se která akce koná:-)

Co se akcí týče, první letošní novinkou byl únorový networkingový ples ve stylu šedesátých let, kde seznamování a výměna kontaktů proběhla v barevných kostýmech a za doprovodu hitů kapely Beatles. Ale tím změny nekončí! Rozjeli jsme business rána v Praze, ale i business večery v Brně pro ty, kteří neradi brzy vstávají.

Ptáte se jaké zajímavé akce nás čekají teď na jaře a v průběhu roku? Velkým květnovým networkingem bude jistě křest knihy Martiny Václavíkové Líheň podnikatelských nápadů, a to  už 28. května. Do diářů si ale už teď můžete zapsat i další důležité datum. Poslední akce roku - Vánoční večírek Smartu - se uskuteční 11. prosince a jsem si jistá, že opět bude stát za to!     

Smart žije i na sociálních sítích, sdílejte

Smart Network také aktivně žije na sociálních sítích. Najdete nás na Linkedin, videopříspěvky můžete sledovat na našem kanálu na youtube a samozřejmě, že hojně přispíváme i na náš facebook. Tam najdete jak fotky, tak upozornění na zajímavé akce, workshopy či články. Pokud Vás něco zaujme, neváhejte a sdílejte a lajkujte, zvýšíte tak dosah našich příspěvku a zároveň i viditelnost Smart Network. 

Využijte marketingový servis nebo pronájem banneru na webu

Že nevíte, jak správně sociálně sítě využívat a nemáte jasně promyšlenou komunikační strategii? I to můžete probrat nově s marketingovým specialistou rovAn promo studia Zdeňkem Kuricou. Domluvte se s ním na  schůzku a určitě si odnesete spoustu užitečných informací a postřehů. 

Od května budete také moct využít nabídku pronájmu banneru a celého pozadí na našem webu, a to za 1 250,- Kč bez DPH/ týden pro členy Smart Network nebo za 2 500,- Kč bez DPH/týden pro hosty. Neváhejte a neproměškejte možnost zviditelnit svou firmu nebo akce na webu. (V případě zájmu pište na mrkvicova@smart-network.cz.)

Přeji Vám, ať je pro Vás další čtvrtletí ve Smart Network ještě přínosnější a těšte se na další vylepšení. Protože my nikdy nespíme a pořád jdeme dál...

Ing. Gabriela Mrkvicová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace