Projekt "Podnikání pod pokličkou"

11.2.2016
Smart Network

Smart Network ve spolupráci s Martinem Kopáčkem pro vás připravil projekt, do kterého se může zapojit každý člen našeho klubu! 

 

Cíle našeho projektu?

Tímto projektem chceme pomoci především všem našim členům, a to s propagací jejich podnikání a pomoci jim v jejich rozvoji

"Podnikání pod pokličkou" je série videí, která mají prezentovat vždy konkrétního podnikatele a jeho firmu. Jsou to krátká, 10 až 15minutová videa, ve kterých můžete představit velice stručně vaše podnikání. Naší myšlenkou je ale tyto videa něčím odlišit, a proto se ptáme hlavně na otázky atypické vašemu podnikání.

 

Jak příprava a samotné točení probíhá?

Než video vznikne a je možné se s ním prezentovat nejen na internetu, předchází tomu několik kroků, které musíme společně projit:

  1. Nejdůležitější je domluvit si natáčení - objednávky zasílejte na mail asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na mail info@smart-network.cz
  2. Dohodneme s vámi termín, který vyhovuje všem stranám - je důležité dohodnout termín tak, aby vyhovovalo také světlo pro natáčení (dopolední a odpolední hodiny)
    1. Martin Kopáček v pozici režiséra a kameramana
    2. Gabirela Mrkvicová v roli moderátorky a redaktorky
    3. Vy v roli hlavního hrdiny, bez kterého video nelze natočit :-)
  3. Předpřipravíme otázky, které považujeme za relevantní, a následně vám je odešleme ke kontrole. V tomto čase si připravíte i odpovědi (otázky je možné změnit či upravit tak, aby se co nejvíce hodily pro vaše konkrtétní zaměření. Některé otázky také vznikají přímo při natáčení)
  4. V dohodnutý termín se dostavíte a bude s vámi natočeno výsledné video! :-)

 

Doplňující informace

Jelikož vás má toto video reprezentovat, je nutné na natáčení zvolit vhodné oblečení (business casual). Nebojte se barev, ať je vaše video veselé a hravé.

Celé natáčení zabere 1,5 - 2 hodiny.  Každý z nás je jiný a před kamerou se můžete cítit nejistě. Nebojte se! Natáčení probíhá v kanceláři Smart Networku - Vodařská 2, Brno (centrum Viktoria). Jedná se o klidné prostředí a budete tam vždy pouze vy, kameraman Martin a moderátorka Gabriela. Pokud se sami bojíte, můžete video natočit se svým obchodním partnerem

Po zpracování videa vám bude zasláno ke schválení, a teprve poté si jej dovolíme uveřejnit na našem youtube kanále a na webu Smart Network v článku. Video pak rozešleme ve speciální kampani na celou naši databázi kontaktů (2.600 kontaktů - březen 2018). Jak s tímto videem naložíte vy sami je na vás a my vám můžeme jen doporučit sdílet je na facebooku či rozeslat na databázi vašich klientů :-)

 

CENA 15 MINUTOVÉHO VIDEA

Cena je velmi příznivá pro všechny z vás!

4.900 Kč bez DPH pro členy klubu Smart Network při natáčení v Brně

6.900 Kč bez DPH pro členy klubu Smart Network při natáčení v Jihlavě

7.900 Kč bez DPH pro členy klubu Smart Network při natáčení v Praze

 

 

 

 

 

Shlédněte první úvodní video, ve kterém Gabirela Mrkvicová představuje tento projekt:

 

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace