Představujeme Zuzanu Řezáčovou Lukáškovou

14.3.2019
Smart Network

Představte našim čtenářům, co je předmětem Vaší činnosti.

Vedu Centrum Mandala. Poskytujeme na jedné straně prostor lektorům, kteří nemají vlastní prostory – začínají nebo mají lektorskou činnost ke své práci (nevedou kurzy na plný úvazek), na straně druhé nabízíme programy pro ženy, na které je toho už moc a potřebují si někde odpočinout, popovídat, najít podporu. Vítání jsou i muži, ale nejčastěji nás navštěvují starší ženy, které se chtějí věnovat sami sobě.

 

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

Začínala jsem před asi 15 lety, kdy jsem začínala vést kurzy kreslení mandal v centru volného času Lužánky. V roce 2011 jsem přešla do vlastních prostor a založila jsem neziskovou organizaci Centrum Mandala, které sdružuje lektory sdílící vizi centra. Tou není nic menšího než záchrana lidstva – pomáháme jednotlivcům tvořit harmonii v jejich životech a tím zlepšujeme klima na celém světě. Věříme totiž, že spokojení a šťastní lidé tvoří šťastnou společnost. Nabízíme prostor pro seberealizaci, relaxaci, sebepoznání, ale i terapii (třeba arteterapii).

A proč mandala? Mandala znamená kruh nebo oblouk (označují se tak kruhové ornamenty), který přináší klid a harmonii a to napříč kulturami i časem. Je to ověřeno tisíciletou zkušeností i moderními vědeckými studiemi.

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Jako jednatelka centra si každý rok vybírám na co se zaměřím, co nového se naučím a co vylepším. Letos tvořím organizační strukturu, procesy a navrhuji vylepšení našich služeb. Už jsem byla i ředitelka marketingu, programátorka, copywriterka nebo UX designerka.

Kde jste získával/a zkušenosti?

Učím se za pochodu. Čtu, občas sleduju webináře, chodím na školení a na kurzy, a hlavně to všechno zkouším v praxi. Hodně se mi také osvědčili konzultace 1 na 1, kdy se specialistou řeším svoje témata a učím se na tom co mě baví a co potřebuju aktuálně řešit.

spolecna_0.jpg

Co chystáte do budoucna?

Chtěla bych rozšířit naši péči o lektory (o koučovací setkání, nabídka asistentky, organizace kurzu) i o naše klienty, pro které vymýšlíme nové služby a snažíme se jim co nejvíce pomáhat. Baví mě realizovat své sny a zároveň v tom pomáhat i ostatním.

Zároveň aktuálně hledáme i lektory do pronájmu.

Proč jste se stal/a členem klubu SN a co Vás do klubu přivedlo?

Na první snídani se mi líbila rychlost a efektivita. Dostala jsem kontakty a vyřešila jsem všechno co jsem potřebovala (a možná i víc). Vzhledem k tomu, že řeším opravdu hodně různých oblastí, tak mi vyhovuje, že ve SN klubu je hodně různých lidí s velkým množstvím kontaktu.

Co byste poradil/a podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Přijďte se k nám zastavit a nabrat sílu. Možná se to zdá jako ztráta času, ale je ověřeno a vědecky dokázáno, že když si vyhradíte hodinu na relaxaci a „vypnutí hlavy”, budete v následující době efektivnější, kreativnější a výkonnější. Vyzkoušejte to!

Reference na Vaši osobu/firmu (pokud máte, je možné je uveřejnit)

Reference máme zde: https://www.centrum-mandala.cz/reference

panorama01e.jpg

Zuzana Řezáčová Lukášková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace