Představujeme naši členku Mgr. Moniku Nevolovou

24.1.2018
Smart Network

V prvním díle seriálu článků jsme představili společnost Umění v práci a článek si můžete připomenou ZDE. Nyní představíme Moniku Nevolovou :-)

 

Čemu jste se věnovala po dobu studií?

Studovala jsem magisterský obor psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Ten obor jsem si vybrala proto, že mě zajímalo, jak lidé fungují, přemýšlejí, komunikují a jak by se s myslí a duší dalo pracovat pro náš osobní rozvoj. Psycholožkou jako takovou jsem se ale nikdy nestala, zlákal mě později koučink a svět umění a médií.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví? 11e69dcd7ef8.jpg

Asi to, že není monotónní, každý den je jinak dynamický. Mám to štěstí, že se mi střídají aktivity, kdy pracuji s klienty individuálně nebo v malých skupinkách, jindy zase pracuji s celými týmy ve firmách nebo na otevřených kurzech a jindy sedím doma nebo na terase a píšu knihu. Ta svoboda mě baví. A pak to, že většina mé práce se realizuje prostřednictvím her a aktivit, takže má práce není statická.

 

Kdy jste založila společnost Umění v práci a co Vás k tomu vedlo?

Když už jsem věděla, že „to je ono“, že jsem si svůj obor vybrala. Svůj první, takový start-upový rok jsem účetně a firemně bydlela ve firmě svého kamaráda a Umění v práci byl spíše podprojekt jeho komunikační agentury. Po roce takového fungování jsem ale vylétla z hnízda a moje s.r.o. funguje tuším od roku 2013. A proč – asi ta potřeba být sama sobě šéfem a dát tomu formu tak nějak na vážno, než fungovat jen jako živnostník. Tahle vlastní firmička mi dělá dobře.

 

Kde jste sbírala zkušenosti?

Kombinací tří světů, které mě potkaly: svět psychologie a osobního rozvoje, svět byznysu a svět umění a médií. Jinými slovy namixováním toho, co jsem se naučila z psychologie a koučinku, z manažerských postů, které jsem zastávala a z práce dramaturga, redaktora a vystupujícího umělce (vystupuji v rámci vypravěčství, improvizačního divadla, slam poetry a moderuji akce).

 

916632b2cf98.jpgJaké jsou Vaše koníčky?

I když si v práci hraju, tak je to zase hra. Miluji deskové hry nejen pro ten zábavní efekt, ale i pro ten socializační a komunikační. Takže pořádám večery deskových her pro své přátele. Dále mě baví cestování, knihy a procházky.

 

Reference na moji práci:

Na začátku byla naše chuť prožít kurz prezentačních dovedností jinak. Pak jsme našli Moniku Nevolovou a strávili s ní víkend na Vysočině. Oba dny jsme trénovali storyteling a improvizaci – i když někdy bylo těžké vystoupit z komfortní zóny, všichni jsme to dali! Naše parta náčelníků se ještě více utužila, přišli jsme na to, že improvizace je fuška i zábava zároveň a co je hlavní, naučili jsme se několik technik, díky kterým teď můžeme pilovat mistrovství vyprávění příběhů. Takové vyprávění, které bude pro naše týmy srozumitelné, inspirativní i nakopávací. A za to Moniko velký DÍK! Ještě jednou mockrát děkujeme.

MIROSLAV BOUCHAL, Výkonný ředitel, Ambiente Restaurace, AMBI CZ, S. R. O.

 

Kurz improvizace pod vedením Moniky Nevolové byl jeden z nejzábavnějších a na druhou stranu nejužitečnějších kurzů, které jsem za poslední roky absolvoval. Monika dokázala připravit atmosféru, kde se i extrémní introverti uvolnili natolik, že dokázali veřejně vystupovat a improvizovat s humorem sobě vlastním. Nejvíce ze všeho oceňuji pozvolný nástup k samotným vystoupením, nacvičování jednotlivých technik odděleně a vysvětlení jejich potřebnosti, ať je to naslouchání jeden druhému v týmu nebo schopnost zapomenout předem připravený scénář a reagovat na právě vzniklou situaci. Moc děkuji a věřím, že jsme se vzájemně neviděli naposledy.

Ing. Jaroslav Fabián, MBA, Marketingový ředitel, ESET software spol. s r.o.

 

Dva dny po tréninku jsem měl možnost během šesti prezentací vyzkoušet veškeré informace ke zdokonalení mých prezentačních dovedností a opravdu jsem měl mnohem lepší pocit po skončení tohoto “kolečka”. Bylo to pro mě velmi přínosné školení.

Pavel Záchenský, Branded sales manager, Western Digital

Mgr. Monika Nevolová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace