Představení týmu: Štěpán Musil

23.8.2021
Smart Network

Která tři slova podle tebe nejlépe vystihují Smart Network?

Za mě to jsou slova – networking, spolupráce a inspirace.


Jak dlouho jsi členem klubu a jak ses k nám dostal?IMG_0342.jpg


Členem jsem od roku 2017. S Gábi se znám ale již dlouho, protože využívala náš Anabix CRM ještě jako finanční poradkyně. Ve firmě jsme byli zaměřeni hlavně na online komunikaci, tedy mi z počátku nedávalo smysl být součástí klubu, kde se lidé setkávají živě. Pak jsem dostal pozvání na Business ráno od tehdejší členky Dáši Kožinové a byl jsem překvapen a nadšen z atmosféry, která na akci byla. Prakticky okamžitě jsem byl rozhodnut, že být členem dává smysl, a to se mi neustále potvrzuje i teď po letech.


V jakém oboru podnikáš?

V klubu Smart Network jsem hlavně za pozici obchodního ředitele české firmy Anabix CRM. Máme jeden produkt a tím je online CRM systém Anabix, užitečný pomocník pro evidenci a správu kontaktů a obchodních případů. Kromě této činnosti dělám i konzultace, školím či přednáším na téma segmentace zákazníků, nastavení komunikačních procesů a tvorby komunikačních map. Za tímto účelem mám i osobní webové stránky a samostatnou vizitku mezi členy Smart Network.

banner FB segmentace zákazníků.pngProč ses rozhodl pro moderování akcí?

Jedním z přínosů členství bylo pro mě pochopení potřeby živého vystupování na různých akcích, konferencích a veletrzích. A k tomu, aby člověk mohl předstoupit před stovky či tisíce lidí, je potřeba praxe. Moderování tedy beru jako ideální trénink a sbírání zkušeností, ať už v rámci přípravy na akce nebo samotné prezentace.


Děláš ještě jinou činnost pro Smart Network?


Ano, starám se o rozesílání hromadných e-mailů na členy a hosty, spravuji firemní databázi a vkládám videa na YouTube a LinkedIn.


Čím jsou podle tebe akce Smart Networku jedinečné?

Jsou jedinečné ve skladbě účastníků, kdy může chodit více zástupců určitých oborů, a dokonce i konkrétních firem. Za každým z nás jsou stovky dalších kontaktů, které se mohou hodit jak pro pracovní, tak osobní potřebu. Velmi oceňuji také přátelské prostředí, které mezi členy vládne, a to nejen na akcích, ale i při další komunikaci či spolupráci. Díky Smart Network jsem získal zákazníky i obchodní partnery a dozvěděl se spoustu zajímavostí z různých oborů.

A jakou z akcí máš nejraději?Mgr.Stepan Musil.png

Osobně chodím nejraději na ranní akce. Brzké stávání je pro mě běžnou součástí dne, zastávám názor, že čím dříve se člověk pustí do práce, tím více toho udělá, případně může dříve skončit a věnovat se jiným věcem.

Jaké je tvé osobní motto?

Moje motto je „Jen vědět nestačí. Informací máme kolem sebe spousty, ale bez toho, abychom je používali v praxi, jsou nám vesměs k ničemu. Dokud naše znalosti, dovednosti i inspiraci od ostatních nepřetavíme v praktické konání, úspěšní nebudeme.

Co děláš ve volném čase?

Většinu času rozděluji mezi práci a rodinu. Rád jezdím na výlety po krásách ČR nebo čtu oddechové fantasy knihy. Pravidelně také sleduji domácí soutěže ve fotbale a hokeji.

Co chceš vzkázat těm, kteří členství zvažují?

Určitě se přijďte podívat na některou z akcí a zažijte na vlastní kůži atmosféru. Domluvte si, co nejvíce schůzek a ptejte se členů, na to, co jim klub přináší. Buďte aktivní, vstřícní, nezaměřujte se jen na prodej a hledejte vzájemné spolupráce.

autor: Štěpán Musil

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace