Představení týmu: Michaela Drábková

22.12.2021
Smart Network

Která tři slova podle tebe nejlépe vystihují Smart Network?

podpora, příležitost, spolupráce

 

Jak dlouho jsi členkou klubu a jak ses k nám dostala?

Již sedmým rokem. Na začátku mého podnikání jsem pracovala v korporátní společnosti. Hledala jsem místo, kde se setkat s rozumnými lidmi orientovanými na vlastní rozvoj, podnikatelskýPP logo faktura.png úspěch a spolupráci.

 

V jakém oboru podnikáš?

Jsem koučem pro komunikaci nejen se psy a autorkou knížky Znaková řeč pro psy. Pod značkou Pes Parťák rozvíjíme partnerství7_d.jpg člověka a psa pro každodenní příjemné soužití, na úrovni přirozené komunikace, hlubšího vzájemného propojení a porozumění, které může probíhat v pohodě a lehkostí, třeba i jen na myšlenku. Společně podnikáme kroky k uvědomění si vlastní autenticity v různých situacích, umění komunikace v přítomném okamžiku, pracujeme na zklidnění a odhalení i neviditelných bloků nejen na emoční, mentální, ale i fyzické úrovni.  

 

Proč ses rozhodla pro moderování akcí?

Podnikatelský klub Smart Network je pro mě nejen zázemím pro rozvoj podnikání, ale také místem osobního rozvoje. Velmi ráda pracuji v týmu lidí, kteří společně přispívají ku prospěchu vlastními aktivitami. Moderování je pro mě osobně výzvou ke zlepšení sebeprezentace i prezentace informací.

  

Čím jsou podle tebe akce Smart Networku jedinečné?

Předávanou hodnotou pro zúčastněné. Na každé akci potkáte nové lidi, dozvíte se nové informace, obohatíte se novými možnostmi pro podporu vašeho podnikání či naleznete kontakty pro spolupráci. Pro mě velmi významnou jedinečností klubu Smart Network je, že neznáme, co je konkurence.

 

A jakou z akcí máš nejraději?IMG_1399.jpg

Navštěvuji a moderuji BUSINESS akce NAŽIVO i ONLINE. Nedokážu vybrat, kterou mám nejraději, protože každá akce je pro mě hodnotná. Velmi povzbuzující je každoroční setkání “narozeninový večírek” se stovkou členů klubu.

 

Jaké je tvé osobní motto?

Respekt k druhému znamená ponechat mu jeho bytí.

 

Co děláš ve volném čase?

Miluji přírodu, zvířátka a pohyb, takže kdykoliv je to možné, běhám dlouhé tratě v přírodě, a to nejlépe s pejskem.

 

Co chceš vzkázat těm, kteří členství zvažují?

Neváhejte se k nám přidat. Za ty roky v klubu již vím, že zázemí podnikatelů a hodnotné sdílení kontaktů i informací každého posune k úspěchu. Já na začátku také nevěděla, zda-li mi členství bude prospěšné, ale přineslo mi velkou hodnotu. A to nejen z navštívených akcí, ale hlavně prospěch v následném “nekontrolovatelném šíření” povědomí o mém podnikání mezi další kontakty, které přichází s poptávkou po službách.

Autor: Michaela Drábková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace