PŘEDSTAVENÍ naší členky Martiny Holoušové

21.1.2019
Smart Network

Jmenuji se Martina Holoušová a pořádám v Brně akce pro nezadané.

Tato věta vždycky vyvolá rozruch a pozornost a i ti šťastně ženatí nastraží uši. Potkat v dnešní uspěchané době vhodný protějšek totiž není úplně jednoduché a já jsem se rozhodla s tím nezadaným Brňákům trošku pomoct. Příjemnou nenucenou formou, kdy v průběhu jednoho odpoledne nebo večera zajímavě stráví volný čas a poznají několik nových tváří i místa nebo podniky v Brně, o který třeba vůbec nevěděli.

Můj projekt se jmenuje singLOVÉ a přináší workshopy, kurzy a další akce pro singl lidi z Brna a okolí. Hlavním záměrem je se rozvíjet, něco nového se naučit nebo se prostě jen pobavit, narušit stereotyp a poznat u toho nové lidi.
Máme za sebou akce jako piknik, workshop focení, kurz sebeobrany, degustaci kávy, vína, čaje, čokolády, taneční workshop, přípravu vánočního cukroví, setkání cestovatelů a další.

Projektu se věnuji skoro dva roky při zaměstnání. Vždycky jsem si chtěla vyzkoušet mít něco svého, co vzniká a roste mi pod rukama a za co jsem sama zodpovědná. Role zaměstnance je totiž ve srovnání s podnikáním v mnoha ohledech jednodušší. Zatím se mi daří skloubit vše dohromady a využívat výhod obojího. Podnikat při zaměstnání je mnohem menší stres a díky projektu se mi otevírají nové obzory, které by pro mě jako zaměstnance zůstaly skryté. Budoucnost ukáže, jestli se projektu bude dařit natolik, že se organizování akcí stane mojí hlavní pracovní náplní.

Impulsem začít pořádat akce pro nezadané nebyla snaha najít touto cestou partnera pro sebe, jak se možná trošku nabízí, ale touha po seberealizaci. Nejkrásnější pocit je pro mě vždycky na konci akce, když jsou všichni usměvaví a rozzáření, chválí nás a nechce se jim jít domů. To je pro mě největší odměna.

Do budoucna mám spoustu plánů, např. dělat akce častěji a pak se tu také nabízí možnost zaměřit se na cizince žijící v Brně nebo se vydat i mimo moravskou metropoli.

Díky Smartu se potkávám se zajímavými lidmi, kteří jsou mi inspirací a líbí se mi možnost vzájemně si pomoct např. sdílením kontaktů nebo užitečných informací.

 

Co považuji za svoji přidanou hodnotu?

Líbilo se mi, co řekl jeden z účastníků našich akcí: I když se na akci zrovna nevyskytuje můj vysněný protějšek, není to pro mě ztráta času a peněz, protože mám díky vám možnost si vyzkoušet něco nového nebo se prostě jen odreagovat.

Navíc bych řekla, že děláme vlastně taky takový networking. Na našich akcích nevznikají jen partnerské páry, ale tvoří se tu i nová kamarádství a možná je i obchodní spolupráce.

 

Reference

Díky Smartu jsem mohla spolupracovat s Míšou Drábkovou na setkání nezadaných pejskařů, Markéta Zlámalová Sladká alias Marleen mi udělala krásné fotky a několik nezadaných členů se zúčastnilo našich akcí. A i v budoucnu počítám s další spoluprací a s novými klienty z řad členů Smartu.

 

Zajímá vás tohle téma blíže? Chcete se podívat, jaké akce už proběhly a co nového se chystá?

Podívejte se zde: www.singlove.cz

Mgr. Lucie Kopalová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace