PŘEDSTAVENÍ našeho člena Jana Vrbky

22.1.2019
Smart Network

Představte našim čtenářům, co je předmětem Vaší činnosti.

Mou pracovní vášní jsou reality - jejich prodej, nákup a pronájem. Pracuji v realitní kanceláři DOMA makléři, která si zakládá na trochu jiném přístupu. Maximálně využíváme online prostředí. Žádný klient není jen jedním v řadě, ale každému chceme vyhovět přesně podle jeho představ. Daří se nám také na poli developerských projektů. Neřešíme jen samotný prodej, ale i poradenství a celý marketing projektu.

 

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

S realitami obchoduji od roku 2017. Kancelář, kde pracuji, vznikla v roce 2013.  Moji kolegové se realitám ale věnují už 15 let. Od začátku svého působení v DOMA nasávám jejich zkušenost a rady jako houba a okamžitě je zúročuji. Musím říct, že takové zázemí je naprosto k nezaplacení. Zrealizoval jsem již více než 30 transakcí.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Jsem velmi společenský člověk, proto vyhledávám kontakt s lidmi. Vždy mám obrovskou radost, když klientům pomůžu a oni odcházejí spokojení. Jsem rád, že mě okolí považuje za odborníka v realitách a obrací se na mě s otázkami ohledně nemovitostí. Navíc mě neskutečně baví tým naší kanceláře. Jejich neotřelý přístup, kdy neustále hledají nové možnosti a způsoby. Třeba videa, která vytváříme. Rád také při práci využívám sociální sítě, protože se v nich skýtá obrovský potenciál.

 

Kde jste získával/a zkušenosti?

Učím se pořád a myslím, že se učit nikdy nepřestanu. Začal jsem hlavně u zkušených kolegů v kanceláři, ale zajímám se i o jakékoliv novinky a další možnosti, které mě mohou posunout dál.

 

Co chystáte do budoucna?

Zrovna teď se připravuji na prodej developerského projektu s 37 byty. Určitě chci také pokračovat v natáčení videí, protože bych rád šířil osvětu v oblasti nemovitostí. Těším se na všechno, co mi budoucnost přinese.

 

Proč jste se stal/a členem klubu SN a co Vás do klubu přivedlo?

Networking mě zajímá celou dobu, co jsem v realitách. Patří to k tomu a já se velmi rád seznamuji s novými lidmi. Vstup do podnikatelského klubu byl proto logickým krokem. Konkrétně Smart Network jsem si vybral, protože na něj mám dobré reference ze svého okolí.

 

Co byste poradil/a podnikatelům v dnešní uspěchané době? 

Dnes jde všechno hrozně dopředu. Nezůstávejte zaseknutí ve svých zvyklostech a nebojte se učit nové formáty a způsoby, jak komunikovat s klienty.

 

Reference na Vaši osobu/firmu (pokud máte, je možné je uveřejnit)

https://www.facebook.com/pg/makleremdoma/reviews/

https://www.domamakleri.cz/reference/

 

 

 

Mgr. Lucie Kopalová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace