Představení člena Petra Slezáka z firmy SMC s. r. o.

12.4.2018
Smart Network

 

Představte našim čtenářům, co dělá firma SMC s.r.o.

Naše firma se zabývá financemi a investicemi. Vyvíjíme vlastní investiční produkt, který mohou pomocí partnerů využít i jejich klienti. Naší prací je tak převážně vývoj obchodních systémů, obchodování na devizových trzích a analýza dat. V další řadě se zabýváme investicemi i do dalších projektů.

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

Osobně se o burzu a finance zajímám již 10 let i přes to, že jsem pracoval v jiných společnostech.  Vždy mě tento obor zajímal a postupně jsem tak pracoval na tom, abych se jím jednou mohl živit.

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

V mé práci je důležitá práce s lidmi. Jsem ve znamení ryb a proto je pro mě lidská přítomnost velmi důležitá. Stejně tak jsem docela kreativní a netrpělivý, proto rád vymýšlím nové věci, které analyzuji. V tradingu mohu naprogramovat myšlenku a následně ji hned otestovat a zjistit, zda je úspěšná či nikoliv.  

Kde jste získával zkušenosti?

Zkušenosti jsem získával kde se dalo. Internet, online kurzy, lidi z branže a hlavně vlastní chyby. Ty mě daly velmi mnoho i přes to, že mě stály peníze a nějaké roky života.

Co chystáte do budoucna?

Primární je posouvat naše produkty a služby. Proto se již v tuto dobu nezabýváme jen financemi, ale i realitami. Vždy v nových oborech spolupracujeme s externisty, kteří jsou mistři ve svém oboru. A na čem stále pracujeme je naše PS Portfolio, které se snažíme stále posouvat dopředu.

Proč jste se stal členem klubu Smart Network a co Vás do klubu přivedlo?

Členem jsem se stal vlastně náhodou díky Vašemu členovi. Nicméně snídaně a následné schůzky mě naprosto nadchnuly a posunuly i v rámci businessu. Proto jsem se rozhodl stát se členem.

Co byste poradil podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Nebojte se potkat s lidmi z různých oborů a povykládat si o zkušenostech, nápadech i životě. Mnohdy Vám to otevře dveře tam, kde by jste to nečekali a ani na to nepomysleli.

http://trading.money-expo.cz/

Petr Slezák

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace