Představení člena: Josef Svoboda - kouč a mentor, cestovní kancelář Cruise Plus

Smart Network
4.4.2023
Autor: Josef Svoboda

Představení cestovní kanceláře Cruise Plus

Vítejte v cestovní kanceláři Cruise Plus, jsme specialisté na nabídku okružních plaveb a zájezdů po celém světě. Našim klientům pomáháme plánovat nezapomenutelnou dovolenou, která překoná vaše očekávání. Naše nabídka zahrnuje okružní plavby po exotických destinacích, zájezdy do historických měst, dobrodružné expedice do divočiny i relaxační pobyty na pláži. Abychom vám zaručili nejvyšší kvalitu služeb a bezpečnost na cestách, spolupracujeme pouze s renomovanými partnery v daných destinacích. Díky tomuto propojení vám dokážeme zajistit cestu na míru podle vašich představ. Od dobrodružství v divočině až po luxusní plavby na výletních lodích, máme vše, co potřebujete, abyste si užili nezapomenutelnou dovolenou. Kontaktujte nás na info@cruiseplus.cz a nechte nás naplánovat vaši další cestu na místa, která jste si vždy přáli navštívit.

 

unnamed-1.jpg

 

image001-2.jpg

 

Představení jako mentor a kouč

Jako mentor a kouč využívám svých dlouholetých zkušeností z řízení velkých společností, kdy je mým cílem pomoci klientům dosáhnout svých stanovených cílů a rozvíjet jejich schopnosti a dovednosti. Každého klienta se snažím motivovat a inspirovat při vytváření individuálních plánů, které jim pomáhají získávat sebedůvěru v tom, čeho chtějí dosáhnout.

Abych mohl být úspěšný mentor a kouč, musím být schopen naslouchat a porozumět potřebám mých klientů. Pomáhat jim identifikovat překážky a najít řešení a poskytovat konstruktivní zpětnou vazbu. Z tohoto důvodu považuji navázání důvěry mezi koučem a koučovaným za klíčový krok, který je nezbytný pro dosažení stanovených cílů. 


   JS_CK_m.jpg