Představení člena: Ing. Radka Lusková - 4services solutions s.r.o.

11.2.2020
Smart Network

Děkuji za přijetí do Podnikatelského klubu Smart Network. Je pro mne ctí být součástí tak prestižního klubu.

Mé jméno je Radka Lusková a jsem jednatelka společnosti 4services solutions. Naše společnost se zabývá pevnou telefonií. Říkáte si, že v době mobilních telefonů je pevný telefon dávno za zenitem? Opak je však pravdou.

Všichni používáme mobilní telefon 24/7, jsme na telefonu ve dne v noci. Mnoho z nás poslední dobou začíná přemýšlet o mobilním smogu a digitální rovnováze. Tyto nové pojmy přišly s přemírou používání mobilních telefonů. „Devět z deseti lékařů doporučují pevnou linku“ by mohl znít reklamní slogan v televizní reklamě. Zkrátka a dobře si myslím, že máme dost toho, že jsme stále k zastižení. Toho, že nemáme čas na své rodiny. Z toho, že nemáme čas na své koníčky. Přichází doba pevného telefonu.

 DSC_2315 + .jpg

 

Naše společnost se pevnými telefony zabývá již skoro 20 let. Na českém trhu jsme 8 let. Našim klientům nabízíme zajištění telefonního spojení přes pevnou linku od A do Z. Jsme operátorem pevné telefonie. Tzn. když chcete do vaší firmy přivést pevný telefon, nemusíme do našeho obchodního vztahu pouštět dalšího dodavatele a navyšovat vaše náklady. Umíme instalaci pevné telefonie provést ve vaší společnosti do druhého dne od podepsání smlouvy. Jsme experti ve všech místně určených systémech společnosti MITEL (pozn.: telefonní systém pro korporátní klienty využívaný po celém světě). Umíme obsloužit klienty MITEL ze Švýcarska, Kanady, Austrálie, Švédska. Náš nejnovější produkt LinkaProKlienty jsme vyvinuli speciálně pro malé a střední podnikatele. Sami dobře víme, že provozní náklady jsou a budou, bez nich to žádná firma neumí. Je ale otázkou, jestli všechny provozní náklady jsou spotřebovávány efektivně.

 

Platíte za zákaznickou linku, ale nikdy se nedozvíte, kolik k vám volalo zákazníků? Platíte za recepční a nikdy se nedozvíte, kolik měla nepřijatých hovorů? Platíte za tvorbu webových stránek, kde je uvedeno vaše firemní, telefonní číslo. Jen neevidujete, kdo a kdy se na vaše číslo dovolá? Snažíme se nastavit správné telefonní procesy ve společnostech, aby finanční prostředky, které vynaložíte, byly kontrolovatelné, efektivní a rentabilní. Jak se zachová volající potenciální klient, kterému u vás nikdo nezvedne telefon? Jak se zachová volající potenciální klient, když mu nikdo nezavolá zpět?

 

A co nás na naší práci baví nejvíce? To, že vracíme lidem čas. To, že lidem ukazujeme, že může být kvalitní telefonický zákaznický servis samozřejmostí, to, že loajální zákazníci našich klientů existují.

 

Ing. Radka Lusková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace