Představení člena: Adrián Martinec, Pixiu s.r.o.

20.12.2021
Smart Network

Vzpomeňte si na nějakou opakující se činnost, kterou musíte dělat? Máte ji? Super a teď si představte, co byste dělali s časem, kdyby za vás tuto činnost dělal stroj? IMG_20211110_181958.jpg


Jmenuji se Adrián a můj tým v Pixiu hledá ve firmách činnosti, které teď vyžadují pozornost, ale nemusely by. Zároveň výsledky zmíněných činností potřebujete pro další práci. 

Po tom, co se nám povede tyto činnosti systémově eliminovat a zároveň zanechat žádoucí výsledek, se vy a další členové týmu můžete  soustředit na kreativnější činnosti. Třeba hledání nových klientů.

Dělat životy ostatních jednodušší a efektivnější je úžasné. 

Když potkám klienta po delší době a on stále systém nebo mobilní aplikaci využívá a navíc ji chce zdokonalovat, to je ono! V tu chvíli vím, že pochopil kouzlo využívání technologií pro dobro své firmy. 

Pixiu jsem založil před 5 lety právě kvůli zbytečnostem, které jsem viděl, že se při tvorbě systémů pro klienty realizovaly. Ceny takových systémů byly zbytečně větší, než jejich skutečná hodnota. Dobrý systém je pro mě takový, který bude využívaný. 

Pixiu od doby vzniku zvládlo spoustu projektů a nabralo cenné zkušenosti, z kterých dnes čerpáme. Ne všechny byly příjemné, a to hlavně pro nás. Díváme se dopředu s naší mantrou na rtech “všechno zlé, je pro něco dobré”. 

 

Obdarujme.jpg

Já osobně jsem nejvíc pyšný na projekt Suntense inteligentní osvětlení, které brzy bude osvětlovat část vesnice. Naši aplikaci k tomuto osvětlení už lze najít na Google i Apple storech, ale bez světel našeho klienta vám pro úplné vyzkoušení aplikace bude přece jen něco chybět. 

Proto vám představuji interní projekt Obdarujme.cz, který vznikl pro každého, kdo dostává a dává dárky. 

Mnoho dospělých lidí si nerado říká o dárky, ale zároveň by chtěli dostat ty vysněné. 

Jak jim usnadnit situaci? Jak navíc pomoci i dárcům, kteří nevědí, co koupit?

Chcete-li ušetřit čas i peníze dárců a dostávat vysněné dárky? Vyzkoušejte si sami aplikaci Obdarujme.cz! Připomeňte si kouzlo, když jste si psali Ježíškovi o dárky a pak se na ně těšili.  

Rád bych každému, kdo článek dočetl až sem, potvrdil, že investovat do moderních technologií, do aplikací a systémů má smysl

Myslete do budoucna. Boj s konkurencí vyhrávají ti napřed, ti rychlí a originální. Nechte se tedy zrychlit a posunout do 30. let 20.  století. 




Autor: Adrián Martinec

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace