Podpatky, aneb tancování mezi dlažebními kostkami

14.9.2015
Smart Network

Ano...

Obě situace jsou časté. V obou případech se za Vámi muži otočí. V tom prvním případě nás tento pohled zahřeje na duši i těle, zvedne nám sebevědomí a cítíme se prostě božsky. V tom druhém případě bychom nejraději zabořili hlavu jako pštros....jenže právě prorazit ty dlažební kostky by asi trošku bolelo. Spousta z nás to cítí jako velký trapas a mnoho těch, které milují boty stejně jako já ví, jak to bolí se o takové boty připravit, a odevzdat je do věčných lovišť odpadkového koše. Nechť je jim země lehká...ámen.

Když ale ty nohy v nich vypadají táák sexy...

Jenže....

Ne každá žena v nich umí chodit, ne každá žena se o své boty stará, a vypadají tak, aby si je opravdu mohla vzít (okopané špičky, fleky, poškrábané podpatky atd.,) Modelky běžně absolvují kurzy chůze. Liší se jen v nepatrných detailech, ale podstata je vlastně stejná.

Není nic krásnějšího než žena, která se ladně prochází po brněnských ulicích, na nohou má dokonalé boty na podpatku a ladně tancuje mezi dlažebními kostkami. Divili byste se, jak si muži těchto žen všímají. Všímají si dam na podpatku všeobecně.

Vtipně komentují balancování, popadají se za pivní bříško ve chvíli, kdy se dáma klátí k zemi a obdivně hvízdají ve chvíli, kdy okolo nich prochází KOBRA. (KOBRA - mužské označení pro fakt hustou babu, která prostě umí a dobře vypadá).

Co tedy říci závěrem? Naučte se v nich chodit. Usnadní Vám to život, některé situace, vybalancujete tak některá obchodní jednání, sbalíte muže, zvednete si sebevědomí. A pokud si myslíte, že se to naučit nedá, pletete se. 

Naučíme vás být sexy!

Naučíme vás dobře chodit!

Naučíme vás nestrkat hlavu do dlažebních kostek :-)

Kde?

Eva Vlachová, studio Ewelyn, Svratecká 845, Brno

733 195 222 | E-mail | Facebook 

 

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace