Partner vánočního NETWORKINGU 2015: Víno Blatel

20.11.2015
Smart Network

Vinařství VÍNO BLATEL se nachází v jedné z nejvýznamnějších vinařských obcí na Slovácku v Blatnici pod Svatým Antonínkem. Vinařství bylo založeno v roce 1990. Již dlouhou řadu let produkují vína vysoké kvality, která si nacházejí stále větší oblibu u odběratelů z celé naší země. Ve vínech pocházejících z tohoto vinařství se odráží velká zkušenost, svědomitost a poctivost práce lidí, kteří ve sklepě a na vinicích pracují. 

Vinařství je největším pěstitelem odrůdy Merlot

Vinice tohoto vinařství jsou jedny z nejseverněji položených v rámci ČR i Evropy. Společnost obhospodařuje 185 ha vlastních vinic, mezi nejvýznamnější vinařskou trať patří Plachty, kde měl vinohrad i J. A. Komenský. Na této trati, na ploše asi 9 ha, pěstují odrůdu Merlot, která je proslulá v celé naší zemi a vína z této odrůdy získávají řadu významných ocenění.

Nejvíce zastoupeny jsou pak odrůdy Muller Thurgau, Rulandské bílé, Svatovavřinecké, Frankovka. Dále pak pěstujeme Muškát Moravský, Chardonnay, Rulandské šedé, Sylvánské zelené, Sauvignon, Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Rulandské modré, ale i novou odrůdu Kerner.
 

Sortiment

V nabídce najdete výborná jakostní a přívlastková vína oceněná na mnoha výstavách, ale i vína VOC nebo 100% přírodní hroznové mošty a vína jemně perlivá – Frazaneta.

Mezi hlavní odrůdy, které ve vinicích převládají, patří Ryzlink rýnský, Muškát Moravský, Rulandské bílé a Chardonnay. Společnost je největším tuzemským pěstitelem odrůdy Merlot. Víno této odrůdy bývá často oceňováno na prestižních výstavách.

Kromě vín sudových, jakostních a výběrových vyrábíme například i 100% hroznovou šťávu nebo vína VOC – Ryzlink Rýnský a Rulandské bílé.

 

Vína z tohoto vinařství můžete ochutnat na Vánočním NETWORKINGOVÉM večírku, který pořádáme již 11.12.2015. Informace o večírku, letáček i video z loňského večírku můžete nalézt ZDE.

Kontakt:

VÍNO BLATEL, a.s., Blatnice pod Sv. Antonínkem 855

Gabriela Pavlačková

Mob. : 773 657 002

Email: pavlackova@vinoblatel.czinfo@vinoblatel.cz

Web: www.vinoblatel.cz

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace