ParaCENTRUM Fenix – ROZTOČ KOLA PRO FENIX!

1.9.2021
Smart Network

 Po více než roce vynucené přestávky v pořádání benefičních akcí a v momentě, kdy nikdo neví, jak se dál bude vyvíjet koronavirová pandemie, nezisková organizace ParaCENTRUM Fenix připravuje svůj první ročník charitativního virtuálního cyklozávodu „Roztoč kola pro Fenix“, který se uskuteční 5. – 19. 9. 2021. Výsledky závodu budou vyhlášeny on-line 21. 9. 2021.

Cyklozávod bude startovat na Mezinárodní den poškození míchy. Při této příležitosti jsme se rozhodli zorganizovat symbolický start na cyklostezce u obchodního centra Olympia Brno, a to 5. 9. v 10:00 h., kam zveme všechny handbikery, cyklisty a ostatní sportovní nadšence. Kromě samotného startu se mohou závodníci těšit na Jaroslava Kulhavého, osvětový program ParaCENTRA Fenix a Generali České pojišťovny. Dále bude možnost vyzkoušet si jízdu na handbike trenažeru a zasoutěžit si s Generali Českou pojišťovnou o autokameru. 

pcfenix_cyklozávod.jpg

Překonat sami sebe a roztočit s námi kola pro dobrou věc můžete na stránkách www.roztockola.cz. Zaregistrujte se, vyberte svoji kategorii, nastavte výši startovného nebo si objednejte další benefiční předměty partnerů cyklozávodu, kterými podpoříte ParaCENTRUM Fenix v plné výši. Pak už zbývá jen zdolat co nejvíce kilometrů.

Můžete jezdit na kole, koloběžce, handbiku, vozíku s přídavnými kolečky, závodit sami, v týmu nebo s rodinou, kdykoliv a kdekoliv! Váš výkon je možné změřit prostřednictvím oblíbené aplikace nebo pomocí aplikace EPP Pomáhej pohybem od Nadace ČEZ. Ten pak vložíte do 19. 9. do výsledkového systému časomíry IronTime.

Výtěžek ze startovného bude použit na rehabilitaci našich klientů. Pravidelná rehabilitace je jednou z nejdůležitějších aktivit a je nedílnou součástí života všech vozíčkářů.

roztoc_kola-registrace-spustena.jpg

I když nás je jen pár, dokážeme v ParaCENTRU Fenix v duchu našeho motta „Roztáčíme život naplno“ pomoci lidem s poškozením míchy a jejich blízkým při návratu do aktivního života. Podporujeme je v náročné životní změně, ukazujeme jim cestu a bojujeme jako lvi za jejich lepší společenské začlenění a kvalitu života,“ informuje Michal Odstrčil, ředitel ParaCENTRA Fenix.

Patronem cyklozávodu je významný český medailista a olympijský vítěz v cyklistice Jaroslav Kulhavý, který zvítězil na horském kole v roce 2012 v Londýně.

Partnery cyklozávodu jsou Medicco, Generali Česká Pojišťovna, Atex, Kalas Sportswear, Nutrend D. S., Pelotonegame.com, Authentica, Premiera Sweet, kteří věnovali do závodu své propagační předměty a poskytli hodnotné ceny pro vítěze. Dále OC Olympia Brno, která poskytla zázemí pro symbolický start cyklozávodu a Alerion s.r.o. Mediálním partnerem cyklozávodu je Mediální skupina Pohoda.

Kontakt:ROZTOCKOLA-LOGO.png

Michaela Arientová

arientova@pcfenix.cz

+420 604 233 753

linkedin.com/in/michaela-arientova

www.pcfenix.cz



Autor: Michaela Arientová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace