Osobní networkerka na akci Ženy sobě

4.5.2017
Smart Network

V sobotu 25. 3. 2017 se networkerka Gabriela Mrkvicová zúčastnila Konference Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ a pomáhala Evě Kavkové s propagací Food of Love restaurace, již je paní Kavková majitelkou.

 

Konference Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ

Jedná se o největší vzdělávací akci v České republice. Dva dny plné příběhů, inspirace a vzdělávání. Na sobotním mentoringu se ženy potkají u kulatých stolů s úspěšnými profesionálkami z různých oborů, firem i podnikatelského prostředí po dobu jedné hodiny na zvolené téma.

 

 

Eva Kavková měla v průběhu sobotního dne hned 2 hodinové mentoringy a jejich tématem bylo "Naše opravdové poslání". A proč právě toto téma? 

"Každý  máme jedinečné schopnosti, také se tomu říká dharma. A nalezení svého místa probudí v člověku sebe-úctu a přirozeně i sebe-lásku. Schopnost vidět své místo nám dává uvědomění vidět místo druhých a tím se naplňuje život v jednotě namísto přežívání v soupeření." vysvětluje dané téma paní Eva Kavková.

 

Reference Evy Kavkové na networkerku Gábi

"Požádala jsem Gabrielu o spolupráci jako networkerku pro mou akci, kde jsem měla vystoupení ve dvou časovýchz rozmezí jako mentorka.

Gábi se nejen skvěle připravila, ale do posledniho detailu myslela na každou drobnost. Já jsem tehdy k tomu vedla půstovací týden a sama jsem byla druhý den na půstu. Opravdu jsem vlastně potřebovala odpočívat místo účasti na tak velké veřejné akci. Bez Gábi si nedokážu vůbec představit, jak bych to celé zvládla. Zařídila naprosto vše od A do Z.

Když jsem se procházela okolo, s údivem jsem se jen usmívala, protože naše letáky byly všude. U stolu Gábi podchytila dokumentaci, administrativu a prodej mých knih. Byla jsem po celém dni poměrně příjemně unavená, ale stálo to za to. Mohla jsem se soustředit jen na své vystoupení, a to mi šlo samo. Vše ostatní zařídila Gábi. Tímto bych doporučila všem, kdo máte jakoukoliv akci, a chcete z ní vytěžit maximum, Gábi Mrkvicová je váš člověk." to jsou slova Evy Kavkové, majitelky Food of Love restaurace, spisovatelky, podnikatelky

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace