Nemusím na to být sama. Na co? Na všechno!

22.4.2016
Smart Network

Reference paní Ireny Kocí

"Když jsem poprvé slyšela pojem konciéř, tak přestože si o sobě myslím, že jsem člověk otevřený novým věcem a zkušenostem, zareagovala jsem překvapivě konzervativně. Tady se nabízí někdo, kdo převezme část mých odpovědností na sebe? Jako dobrý partner? Není to příliš?

Po prvotním vnitřním ucouvnutí jsem si o konciéřích zjišťovala více. A objevila jsem do té doby pro mě zcela netušený svět - služby na míru mých potřeb!

S panem Špetlíkem se už nějaký čas známe a jeho návrhy a tipy na zlepšení opravdu fungují. Občas se mi zdá, že snad i ví lépe, než já, co vlastně chci...všímá si věcí, které by šly vylepšit nebo spravit. A citlivě mně řešení nabízí - rozhodně bez naléhání či tlaku.

 

Díky privátnímu konciéři mám větší přehled a můžu se lépe rozhodnout...

Taky vás úkoly, které jste si naplánovali a zatím je nestihli, ruší z klidu? Rozptylují a kalí radost z již hotových věcí? Zdá se mi, že každým výčtem úkolů, které chci ještě udělat (přespárovat kachličky kolem vany, vyměnit vypínače, přelištovat kuchyň a další a jiné) mně ubudou síly, které bych potřebovala využít jinak! Odstup a schopnost konstruktivně promyslet a vybrat tu nejoptimálnější variantu mně přináší pan Špetlík.

Pomáhá mně porozumět mechanismům fungování věcí, které mi nejsou vůbec blízké, ale přesto jim chci (nebo potřebuji) porozumět. Svět techniky je mi velmi vzdálený, ale díky trpělivému vysvětlování si nepřipadám jako hlupák, naopak - jen s dostatečnými informacemi mohu pochopit smysl některých nabízených kroků, které by v důsledku mohly přinést mé rodině úsporu.

Fascinuje mě, co všechno ještě můžu udělat pro prospěch rodiny. Kde a jak je možné uspořit energii a peníze? Jak si nastavit režimy spotřeby nejen elektrické energie. A to jsme vlastně pořád na začátku... naše potkávání se nese v laskavém a milém duchu, těším se brzy na viděnou!"

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace