Nebojte se psát: Vaše články čtenáře zajímají

30.3.2015
Smart Network

Články na webu zdaleka nečtou jen členové klubu

Nový webový portál SMART NETWORK Vám poskytuje jedinečnou možnost, jak prezentovat sebe a své podnikání široké veřejnosti. Mysleli jste, že psát články je ztráta času, protože web využívají pouze členové Smart Network? Statistiky hovoří o opaku.

Čtenáři mají o Vaše články zájem a věřte, že jich není málo. Jen v březnu web SMART NETWORK navštívilo 2 272 uživatelů. To je tedy přes dva tisíce Vašich potenciálních zákazníků. Více než 40 procent návštěvníků se pak na stránky vrací pravidelně. 

Vysvětlete, proč jste dobří ve svém oboru

Nebyla by škoda nevyužít šance představit se tak velkému publiku? Seznamte čtenáře s tím, co děláte. Vysvětlete jim, proč právě Vy jste ve svém oboru dobří a proč by zrovna Vašich služeb měli využívat.

Máte nové výrobky, otevíráte novou prodejnu nebo pořádáte zajímavý workshop? Napište o tom na Smart Network a komunikujte s potenciálními zákazníky. Děkují Vám zástupy spokojených klientů? Udělejte s některým z nich krátký rozhovor o Vašich službách. 

Nebojte se psát

Nemusíte být zrovna Hemingway, abyste čtenáře zaujali. Nemusíte psát dlouhé romány. Naopak pište kratší, srozumitelné články a raději je pište častěji. Pokud jedním článkem čtenáře zaujmete, rád se vrátí znovu. Dosah Vašich článků také zvětšíte dalším sdílením. Máte vlastní webové stránky nebo Facebook? Sdílejte odkazy na Vaše texty i tam. Napište, čím jste jedineční. Čtenáře to zajímá. 

Adéla Hájková - redakce

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace