Naše členka Alena Drábková představuje University of Applied Management

5.9.2017
Smart Network

 

Představte nám, prosím, Aleno, Universitu of Applied Management. Na jaké studium se zaměřujete?

University of Applied Management je soukromá univerzita, která razí netradiční formu vzdělávání a to formou zážitku a okamžité aplikace získaných vědomostí do praxe. Zaměřujeme se na studijní programy BBA (Bussines excellence), MBA (Excellent management and leadership), MSc. (Amazing communication), profesní vzdělávací program Ph.D., DBA. Poskytujeme i takovou možnost jako je vytvoření firemní akademie na míru požadavků společnosti a zajištění její kompletní realizace.

 

Kdo zaštiťuje MBA studium?

Studium MBA u nás zaštiťuje výborný lektor a ambasador univerzity pro Českou republiku, pan Petr Pacher, jehož odborné znalosti a přístup ke vzdělání posluchačům přináší skutečně prokazatelné výsledky.

aea0714e602d.jpg

Čím se lišíte od konkurence? Jakým způsobem studium probíhá?

Od konkurence se lišíme především tím, že trénujeme své posluchače zážitkově a veškerá výuka a informace, které u nás získají, mohou okamžitě aplikovat do praxe a sledovat sami, jak se díky studiu u nás mění nejen jejich profesní, ale i osobní život.

Jak si postupně plní své cíle a sny, jak realizují své touhy a dokáží čelit svým obavám a strachu, jsou schopni jejich překonáním se posunout mnohem dál, než si kdy mysleli, že by bylo možné.

Studium probíhá formou pětihodinových setkání zhruba jednou za měsíc, a je zaměřeno hodně interaktivně. Posluchači trénují své dovednosti a sdílejí své pokroky i v průběhu mezi jednotlivými setkáními, a pomocí vypracování dílčích úkolů a cvičení dostávají zpětnou vazbu od supervizora a sami sledují zpětně svůj pokrok.

07c87a2ea5a0.jpg

Kolik máte úspěšných absolventů?

V současné době jsme do světa vypustili naše první absolventy, na které jsme patřičně hrdí. Nejen, že dokázali projít náročným studiem a kolikrát si sáhli až na dno svých sil, ale dokázali se neuvěřitelným způsobem posunout a jejich práce je vidět nejen v jejich soukromém životě na poli komunikace a vztahů, ale i v jejich profesním životě.

Mnozí začali realizovat to, na co by si ještě před pár lety netroufli, a my jsme rádi, že jsme jim k tomu mohli dopomoci. Naši posluchači a absolventi se díky otevřenému přístupu, který razíme, stávají našimi přáteli a pevné vztahy udržujeme i po jejich dokončení studia. Život a úspěchy našich absolventů nás zajímají.

 

Jak dlouho univerzita působí v ČR?

Příběh University of Applied Management se v České republice začal psát sice až v roce 2014, což je relativně krátká doba, ale naši posluchači a absolventi promlouvají víc než jakákoliv slova. Fungujeme. Jsme jiní. Studium u nás je zážitek. Okamžitá praxe. Změna. Posunutí vlastních hranic. Splnění cílů a snů. Navázání nových kontaktů. Získání nových přátel.

 

Co byste poradili podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Nezapomínejte na své klienty. Své spolupracovníky. Svůj tým. Motivujte, podporujte. Buďte kreativní a naslouchejte. Práce vás musí bavit. Musí to být hra, kterou chcete vyhrát a i v případě, že nevyhrajete, musí vás posunout a motivovat k tomu zkusit to znovu.

Nevíte, jak z toho udělat hru a jak ji vyhrát? Nevíte jak vést správně své lidi i sebe sama k výsledkům, co jste si vytyčili? Tak to pojďte zkusit s námi. Společně určitě najdeme cestu a dosáhneme všeho, čeho jen budete chtít. Limity si dáváte sami. My vám můžeme ukázat, jak je překročit a realizovat pro vás dosud nepředstavitelné.

 

Reference na Universitu of Applied Management najdete ZDE.

 

Alena Drábková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace