MÓDA? VELKÝ SVĚT, KDE SE DĚJÍ VELKÉ VĚCI

13.11.2015
Smart Network

Co dělám v odvětví módy a krásy?

Již více než 15 let se starám o lidi a učím je vypadat a cítit se dobře za každé situace. V tom však má Brno i Brňané stále velké nedostatky. Mnozí nenavštíví určitý obchod ze studu či pocitu, že si jej nemohou dovolit, nebo prostě jen neznají majitele a ostych je nakonec přesvědčí, že je lepší zajít někam, kam chodí většina. 

Co se mi vybaví, když se řekne móda?

Módní přehlídka. Velký svět, kde se dějí velké věci. Kde má člověk neomezenou moc pracovat sám se sebou, na sobě a na druhých. Móda je psychologie.

A když se řekne krása?

Ta jde s módou ruku v ruce. Někdo se narodí přirozeně krásný, někdo potřebuje trochu pomoci. S krásou se dá pracovat a využít ji ve svůj prospěch.

 

Je potřeba znát příběh člověka, jehož oblečení chci nosit

Jsou v Brně dobré obchody, kde se dá kvalitně nakoupit?

Jsou tady a ráda bych zmínila dva, kde jsem se stavovala v poslední době. Jedním z nich je OP Prostějov v čele s manažerem Stanislavem Hochmanem a druhý butik Denisy Nové. V obou případech to byl úžasný zážitek a určitě doporučuji. 

Mladá tvorba a akce v Brně?

Mám potřebu zmínit Freewill Your Choice, který startuje nultým ročníkem letos 8. prosince v kině Scala v Brně, a budou tam ti nejlepší začínající návrháři, kteří ukážou, co v nich dřímá. Show není jen o návrhářích, ale i o režii, fotografování a spoustě dalších věcí, které jsou s módou a krásou spojené. Je mi velkou ctí, že se mohu podílet na tak krásném projektu, který má na starosti úžasná žena Ivanka Hančíková. Těším se na všechny lidi, kteří se podílí a budou podílet v dalších ročnících na všem, co je spojené se smysluplnými věcmi, které utváří příběh a zanechají nesmazatelnou stopu. 

Chci, aby obchody v centru diktovaly módní trendy

Neznamená to ale však, že budou lidé nosit jen to co právě letí. Vlastně všichni se vždy nechávají inspirovat dobou dávno minulou, a proto jednou za určité období vyletí zvonové kalhoty, květované halenky, široké klobouky a další. Spoustu toho máme doma a v tu chvíli přichází náš čas znovu to provětrat a vzít si to na sebe beze strachu, že se nám jiní lidé vysmějí. 

Největší problém v oblékání lidí?

Lidé zapomínají na drobné detaily umocňující vášeň, která je může obklopovat ve chvíli, kdy dobře zvolili, a sebevědomí jim vzroste.  

Co je cílem projektu Boutique & Beauty?

Chci, aby měli návrháři možnost ukázat všem, jak začínali, jak třeba stále ještě začínají. Chci, aby kamenné obchody v centru diktovaly módní trendy. Mojí vizí je mít v Brně "malé Miláno". Máme na čem stavět, protože v Brně je spousta skvělých návrhářů, obchodů, které mají svůj styl, a jsou vysoce kvalitní.

A stejně tak najdeme úžasná kosmetická studia pracující s různými značkami, kadeřnická studia, kde už chápou, že to není jen o stříhání a barvení. Těším se. Nesmírně se těším na spolupráci se všemi, kteří se budou chtít zapojit do Boutique & Beauty. Do projektu, který nemá obdoby, a bude předvojem něčeho ještě mnohem většího. Ale o tom zase někdy příště.  

Vaše Eva

V článku byly použity fotografie Dariny Hlinkové a Davida Podrabského.

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace