MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA S MBI

14.12.2015
Smart Network

Svatý Mikuláš jako patron námořníků a rybářů a ochránce převozníků, a chrání hlavně děti. V dřívějších dobách pečoval o mosty a chránil před povodněmi až do 18. století, dnes si Mikuláše všichni pamatujeme jako hlavního ze známé trojice - anděl, Mikuláš, čert.

MBI přivítalo sv. Mikuláše na své akci, kde panovala skvělá atmosféra, návštěvníci s jejich ratolestmi mohli vyzkoušet známé malování na obličej nebo si vyrobit nejdelší papírový řetěz.  Velmi oblíbenou se stala vernisáž vytvořená z obrázků všech malých návštěvníků, které budou rozvěšeny po celém našem MBI Storu na Vídeňské 34 až do Vánoc.

Třešničkou na dortu celé akce byl samozřejmě sv. Mikuláš v doprovodu s čertem a andělem, kteří roznášeli všem bohatou nadílku. Více informací a fotek naleznete na http://www.mbi.cz/novinky/ nebo můžete shlédnout video z akce přímo zde.

 

Společnost MBI se chystá i na další akce zaměřené nejen na děti.  Proto budeme velmi rádi, když se i Vy příště zúčastníte. O dalších eventech Vás budeme postupně infomovat prostřednictvím našeho facebooku nebo nás můžete zahlédnout i v terénu. Naše eventy nabízejí našim klientům nové zážitky a informace, inspirativní prostředí i setkávání. Cílem je poznávat klienty nejen po stránce financí, ale i osobní a společenské.

V lednu pro Vás chystáme velkou soutěž o hodnotné ceny. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku.  Ale budeme Vás ještě chvíli napínat, znění otázky se dozvíte až po novém roce.

Vaše MBI

Kateřina Srostlíková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace