Mgr. Michaela Bočová představuje svoji práci v PEGAS REAL & DEVELOPMENT, s.r.o.

22.2.2018
Smart Network

 

Představte se nám a popište, čemu se pracovně věnujete?

Pomáham ľuďom predať či prenajať ich nehnuteľnosti rýchlo, bezpečne a za čo najvyššiu možnú cenu. Venujem sa bytom, bytovým domom, domom, pozemkom, chatám, záhradám, garážam či komerčným nehnuteľnostiam. Realitné služby poskytujeme jednotlivým predajcom aj developerom.

Cieľom je, aby moji klienti mali s procesom minimálne starostí a mohli sa venovať pre nich dôležitejším veciam. Samotný predaj veľakrát zaberie kopec času – od jedného mesiaca až po celý rok. Nehovoriac, že pri prevodoch majetku sa nejedná o malé finančné čiastky. Nikdy neviete, čo Vás na tejto dlhej ceste postretne a na aké problémy narazíte. A v tom momente je dobré mať pri sebe spoľahlivého partnera, ktorý problémy vyrieši a eliminuje ďalšie riziká. Od toho sme tu my - spájame ľudí s ich vysnenými nehnuteľnosťami, vždy vidíme o krok dopredu a koordinujeme celý proces.

 

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo? 

Do Brna som prišla ako väčšina Slovákov :-) - študovať. Popri štúdiu som pracovala v poisťovni. Po doštudovaní som pôsobila takmer dva roky v Dubaji. Nakoľko mi Brno prirástlo k srdcu, vrátila som sa. V spoločnosti Pegas Real sa skĺbilo všetko, čo som od práce očakávala – skvelý pracovný kolektív, vysoká kvalita odvedenej práce, možnosť sebarealizácie, obchod a práca s ľuďmi.

 

Kde jste získávala zkušenosti?

Skúsenosti čerpám od ľudí z Pegas-u, z rôznych školení, samozrejme a v prvom rade praxou. Mám pri sebe skvelých ľudí z kancelárie, finančného poradcu a dve advokátske kancelárie, s ktorými fungujeme na realitnom trhu v Brne už takmer 10 rokov. Všetko sú to ľudia, ktorých prácu si veľmi vážim a viem, že každý z nás je jednotka vo svojom odbore.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

So svojím zmyslom pre detail mám najradšej pocit z perfektne odvedenej práce. Veľakrát sa mi stáva, že keď odovzdávam kľúče novým majiteľom, je mi smutno, že moja práca s danou nehnuteľnosťou sa pomaly, ale isto končí. Inak si dovolím tvrdiť, že ma baví všetko. Rada analyzujem a zbieram informácie o každom byte, dome, pozemku, chate, záhrade, garáži.... Užívam si tvorbu vhodnej prezentácie, fotenie či natáčanie videa. Rada koordinujem celý proces, vytváram pre klientov časové rámce. Je pre mňa dôležité mať veci pod kontrolou.

 

Proč jste se stala členem klubu Smart Network a co Vás do klubu přivedlo?

Členom Smart Networku som sa stala na odporúčanie jednej mojej známej, ktorá mi ho predstavila v momente, keď som v Brne hľadala príležitosti stretnúť nových ľudí. 

 

Co byste doporučila podnikatelům a podnikatelkám v dnešní uspěchané době?

Len spokojný podnikateľ je dobrý podnikateľ. Organizovať prácu a súkromie v našom svete môže byť mnohokrát náročné. Takže odporúčam v práci to nikdy nevzdať a v súkromí sa neprestať venovať rodine, kamarátom a veciam, ktoré nás bavia.

 

Odkazy na videa:

Staňte se součástí PEGAS REAL & DEVELOPMENT

Prodej bytu 3 kk Brno, ul. Merhautova - PEGAS REAL - Michaela Bočová

 

 

Mgr. Michaela Bočová

Další články

Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace