Marketing a reklama ruku v ruce? U nás ano!

7.6.2016
Smart Network

Naším cílem je poskytovat kvalitní a komplexní služby pro Vaši reklamu a marketingové aktivity na jednom místě. Díky našemu technickému zázemí jsme schopni zajistit většinu služeb vlastními silami a díky tomu jsme schopni nabídnout skvělé ceny a krátké termíny dodání.

 

Náš příběh se začal odehrávat v roce 1997, kdy jsme vstoupili na dynamicky se rozvíjející reklamní trh jako marketingová a komunikační agentura. Díky usilovné práci a přístupu k zákazníkům jsme rozvíjeli náš potenciál a od roku 2005 jsme známým hráčem na marketingovém poli jako společnost Kilion, s. r. o. .

Náš core business je veletržní servis a pořádání event marketingových akcí pro významné firmy napříč všemi obory.  Skvěle se orientujeme na trhu a nasloucháme našim zákazníkům. Díky tomu známe Vaše přání a potřeby. Naši zákazníci oceňují především komplexnost našich služeb. A co vše pro vás tedy umíme zařídit? Čtěte dále!

 

ODDĚLENÍ NAŠÍ SPOLEČNOSTI

Grafické oddělení
Malonákladový digitální tisk
Velkoplošný tisk
Produkce
Online marketing

Nejvíce nás baví realizace Event marketingových aktivit a veletržního servisu. V těchto realizacích zapojíme všechny oddělení naší společnosti. Zvládáme také marketingovou komunikaci a prodejní strategii. Díky tomu umíme realizovat i rozsáhlé projekty v oboru reklamy a marketingu.

 

PROJEKTY SPOLEČNOSTI KILLION, S. R. O.

www.3Dlogodesign.cz

Víme, že je mnohdy zbytečné a nesmyslné utrácet nemalé prostředky za výrobu a uskladnění různých nápisů a firemního loga, které využijete jen příležitostně, třeba na veletrzích a výstavách. Rozhodli jsme se tedy, že vytvoříme unikátní službu, která ušetří Vaše peníze a starosti - pronájem 3D log a nápisů. Vytvoříme Vám libovolný nápis nebo logo z materiálu, který si zvolíte a prostě si ho půjčíte, kdykoliv budete potřebovat. Zajímá nás i Váš příběh, pokud se tedy rozhodnete, že byste si ho raději zakoupili, rádi Vám vyjdeme vstříc.

www.Reklamni-napoje.cz

Zabýváme se výrobou reklamních nápojů, které si sami zvolíte. Vytvoříme pro Vás originální reklamní předmět, od grafického návrhu po potisk a dopravu až k Vám. Tento originální reklamní předmět využijete při nejrůznějších akcích, jako jsou veletrhy, výstavy, firemní večírky, otevírací akce, přímý (direct) marketing a nabízí širokou škálu propagace.

www.Kilion-line.cz

V tomto novém oddělní naší agentury se zabýváme digitálním marketingem, který v sobě zahrnuje prakticky veškerou marketingovou komunikaci na základě moderních technologií a především internetu. Je důležité si uvědomit, že bez kvalitního internetového marketingu přicházíte o spoustu zákazníků. Internet v současnosti prostupuje životy nás všech.

Prakticky každý, bez ohledu na věk, má denní kontakt s internetem v práci, škole nebo ve volném čase. Pokud máte firmu, e-shop nebo potřebujete propagovat cokoliv jiného, je internet velice účinným nástrojem pro Vaši komunikaci s potenciálními zákazníky a uživateli.

V této oblasti zajišťujeme komplexní a kvalitní slžby, od grafických návrhů webdesignu, statických a animovaných bannerů, přes výkonnostní marketing (PPC systémy, Afiiliate marketing apod.), až po správu profilů na sociálních sítích a e-mail marketing. Jsme také schopni nabídnout tvorbu, jazykovou lokalizaci (překlady, dabing nebo vkládání titulků) videí a reklamních sdělení

Naše výhody pro Vás

Kromě již zmíněné široké škály našich služeb nabízíme i svou podporu vašeho businessu. Ta se projeví zejména v individuálním přístupu ke každému zákazníkovi a snaze vyjít mu co nejvíce vstříc jeho potřebám.

 

VÝZNAMNÉ FIRMY UŽ S NÁMI SPOLUPRACUJÍ – PŘIDÁTE SE K NIM?

Na předchozích řádcích jsme Vám představili činnosti naší firmy, komplexnost našich služeb a to jsou – alespoň doufáme – důvody, které by Vás měli přivést k nám. Pokud nejste spokojeni s prodejem svých výrobků a chcete Vaši firmu zviditelnit, obraťte se na nás. Nemusíte už hledat nikoho jiného – vše zařídíte na jednom místě!

Ve firmě Killion, s. r. o.!

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace