Pecha Kucha Night Vol. XI ukázala, o čem sní (nejen) Páni a kluci

1.3.2019
Smart Network

Podnikatelský klub Smart Network se vždy rád stává mediálním partnerem akce, která má hlubší smysl. A rozhodně si ji nenechá ujít. Tentokrát se na ni vypravila celá malá delegace „Smarťáků“ v čele s majitelkou a zakladatelkou Gabrielou Mrkvicovou.

53543302_2398030580231544_9143577896751726592_o.jpg

Pecha Kucha Night pro někoho může být jen „snůška“ řečí, pro jiného velké nakopnutí do toho realizovat si své vize a sny, pro dalšího, který se zasekl na mrtvém bodě, třeba inspirace dělat vyzkoušet dělat věci jinak. Tak jako to tak v podstatě jsou „snůšky“ řečí, ale zatraceně zajímavých a motivujících a už vůbec ne prázdných. Ostatně celý koncept - 20 slidů, kdy na jeden připadá přednášejícímu pouze 20 vteřin – slibuje pěkně nadupanou podívanou.

Všichni účinkující jsou vybírání za určitým účelem, aby tematicky ladili, a hlavně aby měli co obecenstvu říct a předat. Nečekejte malou rozpravu nad kávičkou, kterou protagonista usrkává na pódiu a u toho vám vypráví, jak strašně to dneska venku fučelo, anebo že jsou všichni kolem něj nemocní a umírají na nesmrtelnou rýmičku. Pokud chcete slyšet něco podobného, zajděte si na náměstí, do čekárny k doktorovi anebo třeba do nejbližší městské kavárny.

Jestli ale toužíte naslouchat lidem, kteří vás pobaví, dojmou k slzám anebo vám dají možnost vidět věci z jiného úhlu pohledu a doslova vás nadopují k dalším krokům, které chcete v životě udělat, ale buď nebyla vhodná příležitost, anebo jste neměli odvahu, pak rozhodně zamiřte na Pecha Kucha Night. Chybu neuděláte.

Březnová Pecha Kucha Night se konala 1.3. v Městském divadle ve Žďáru nad Sázavou. Večer s tématem „Páni, kluci, sny…“ zaváněl už názvem určitou nostalgií a čistě mužským obsazením. Ani jedno z toho se tak úplně nekonalo. Mezi pánské přednášející pozvali pořadatelé i jednu dámu, které dodala všemu pořádný náboj.

Plakat PKN kluci ok.jpg

V první polovině večera vystoupil inspirativní malíř Vladimir Kiseljov, který vzal všechny na cestu do nebe, následně jsme sklouzli na veselou notu a mohli se zaposlouchat do árie Jakuba Pustiny. Zdeněk Šimek nám povyprávěl o tom, jak se stát bohatým a proč plán „B“, na který sází tolik lidí, nikdy nemůže doopravdy fungovat. René Müller si pohrál s naší pamětí a Jakub Vosáhlo nás doslova zhypnotizoval myšlenkou, že nic horšího než smrt nás přece nečeká, takže čeho se pořád bojíme?

Po krátké občerstvovací pauze se najelo na další světelnou rychlost, kdy se Vojtěch Babišta rozpovídal, jaké je to sedět na židličce u Jana Krause. Na jevišti ho vystřídala křehce pouze vypadající Marienka ze Zápisek od Maryshky, které všechny totálně rozsekala. Následoval Adam Neubauer, se kterým v sále zavoněla káva, která se jeho životním příběhem prolíná a všichni jsme natěšení na návštěvu Adamovy kavárny Monogram. Celý večer tou správnou hudební tečkou zakončil Tokhi.

53529182_2398033230231279_8347981668123934720_o.jpg

Všichni účinkující byli prostě a jednoznačně skvělí. Pobavili, namotivovali a inspirovali. Už teď se těšíme na další Pecha Kucha Night, která přinese určitě další vlnu zábavy i zajímavých protagonistů, kteří mají svět co říci. Sledujte na webu náš kalendář akcí, ale i Facebookovou stránku, kde se jako první dozvíte, až se staneme mediálním partnerem další Pecha Kucha Night, ale i jiných zajímavých a inspirativních akcí. Zkrátka a jednoduše: „zůstaňte připojeni“.

 

 

Mgr. Lucie Kopalová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace