Kulturně společenský magazín KULT* 1/2023

20.3.2023
Smart Network

Téma: bydlení, design a móda. Každé z těchto odvětví obstojí i samo o sobě. První letošní vydání magazínu KULT* se je však rozhodlo spojit dohromady, respektive zaměřit se na každé zvlášť a zároveň hledat možné průsečíky. Hned několik článků ukazuje, přímo i mezi řádky, že to rozhodně nebyla marná snaha. 

KULT-2023-01-obalka.jpg 

Za mnohé hovoří názvy textů typu „Není čas na výměnu kuchyně?“, „Ve znamení komfortu domácnosti“ nebo „Průvan v šatníku“. Případně rozhovory s interiérovou designérkou Anou Alačkovou, výrobcem historického nábytku Františkem Pochem nebo spoluzakladatelem společnosti Bespoken Michalem Zmrzlým.

KULT-2023-01_Stranka_4.jpg

Tím hlavním v KULTu zůstává snaha zmapovat jihomoravské kulturní dění. Dokazuje to obsáhlé povídání s ředitelem Národního divadla Brno Martinem Glaserem nebo řada divadelních, filmových i knižních recenzí. Dozvíte se, zda se vyplatí zajít do Městského divadla Brno na Matildu, přečíst si bestseller Muž jménem Ove nebo jak se Janu Prušinovskému povedl seriál Dobré ráno, Brno! 

KULT-2023-01_Stranka_3.jpg

KULT* se dívá i do budoucnosti, proto si přečtete vše podstatné o chystaných festivalech GO KAMERA a Prima FRESH festival na Špilberku. Není co řešit, nové vydání legendárního brněnského magazínu prostě musíte mít doma. K dispozici je od 10. 3. 2023 na výdejních místech v celém městě. Snadnější cesta získání magazínu KULT* vede přes předplatné. Nejdete jej pokaždé ve své poštovní i e-mailové schránce.

KULT-2023-01_Stranka_1.jpg

Předplatné magazínu KULT*

KULT-2023-01_Stranka_5.jpg

Kontakt:
Radek Holík, šéfredaktor
Tel.: 777 221 938
E-mail: redakce@kult.cz

Magazín KULT* (tištěný) je stálicí mezi magazíny o kulturním a společenském dění. Ideální pro vyznavače spolehlivých doporučení, recenzí a kvalitních tipů. Přináší exkluzivní rozhovory, užitečné  recenze, zajímavé články, důvěryhodné rady a kvalitní tipy z dění na kulturní a společenské scéně v Brně a na jižní Moravě. Široký záběr magazínu vás rozhodně překvapí! Nevšední témata a originální obsah jsou zárukou čtenosti. KULT* je vyhledávaným magazínem a rychlostí blesku mizí z 200 distribučních míst, včetně digi totemů.

 

 

 

Autor: Radek Holík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace