Křest knihy Líheň podnikatelských nápadů: O svůj příběh se podělí Ing. Vladimír Klescht

22.5.2015
Smart Network

Je zároveň vedoucím lektorem tohoto školícího střediska, které mimo zmíněné kurzy organizuje i řadu krátkodobých specializovaných kurzů, jako jsou kurzy sportovní výživy, výživy těhotných žen, kurzy výživy dětí, naturopatie a vlasové analýzy. Připravuje také řadu dalších – kurzy výživy pro duševně pracující, kurzy výživy pro seniory, atd…

Jak se dostal k výživovému poradenství?

Výživa není Vladimírova původní specializace, jeho profesní minulost je od výživy velmi vzdálená. Jak se k výživě dostal, to Vám prozradí na křtu uvedené knihy.

Kde působí Welko Team?

Již druhým rokem organizuje rekvalifikační kurzy v Bratislavě a v letošním roce běží již druhý kurz v Košicích. V plánu má otevřít tyto kurzy ještě ve Zvolenu a v Žilině. V České republice jsou již připravené kurzy v Českých Budějovicích a intenzivně se chystá jejich otevření na podzim letošního roku i v Hradci Králové. Brno je samozřejmostí.

Nejen lektorem, ale i autorem

Vladimír je autorem několika populárně naučných publikací o výživě, kdy největší ohlas na knižním trhu měla kniha s názvem „Projezte se ke štíhlosti“ a „Éčka v potravinách“. Publikuje rovněž články v různých odborných časopisech a na odborných internetových portálech. Je spolupracovníkem projektu CEFF (potraviny bez nebezpečných éček), je členem Aliance výživových poradců České republiky a je také duchovním otcem založení Slovenskej aliancie výživových poradcov. V ČR dále spolupracuje s projektem STOB (STop OBezitě) a v současnosti je v jednání s vedením projektu „Skutečně zdravá škola“. Na Slovensku Welko vyhrálo výběrové řízení na vedení kreditových seminářů pro Slovenskou lékárnickou komoru a v příštím roce bude zajišťovat odborná školení pro pracovníky frenčízové sítě poraden Svět zdraví.

Na čem se aktuálně pracuje?

Jelikož se činnost školicího střediska od jeho založení v roce 2012 mnohonásobně rozrostla, rozhodl se transformovat jej na společnost s ručením omezeným, takže od 1. 1. 2015 již školicí středisko působí jako Welko Team, s.r.o. Pod touto hlavičkou byla zřízena i poradna životního stylu a výživy, která působí zároveň jako středisko praktického vyučování pro posluchače kurzů – je to prvek, který zatím žádné jiné školicí středisko v ČR nemá. V budoucnu má v plánu takové poradny zřídit ve všech městech, kde Welko působí.

Ač je Vladimír již důchodcem „na plný úvazek“, rozhodně svůj čas nemarní u televize, nebo povídáním si se svými vrstevníky o nemocech a návštěvách lékařů, ale využívá jej ke smysluplné práci a ve volných chvílích aktivně sportuje (cyklistika, in – line bruslení, nohejbal, nordic walking či lyžování). V poslední době si najde čas i na procházku s kočárkem se svojí první vnučkou Natálkou.

Křest knihy: Kdy, kam a proč přijít?

Ing. Vladimír Klescht se o celý svůj podnikatelský příběh podělí v rámci křtu knihy "Líheň podnikatelských nápadů". Vy jste knihu ještě nečetli? Přijďte na křest a jeden výtisk si ZDARMA odnesete jako dárek od podnikatelského klubu Smart Network, který se stal partnerem knihy a který je zároveň i pořadatelem křtu knihy.

KDY: 28. 5. 2015 | 18:00
KDE: Centrum Mitrovski | Veletržní 13, Brno

CENA: 350 Kč včetně DPH

REZERVUJTE SE KLIKNUTÍM ZDE.

Křest, autogramiáda, autorské čtení a 8 příběhů

Krom příběhu Martiny Václavíkové (autorky knihy) se můžete těšit na další osobnosti, které se s Vámi podělí o svůj podnikatelský příběh. Těšit se můžete například na příběh o rodinné cukrárně, jak se dá v podnikání využít inženýrský titul, jak vybudovat úspěšnou restauraci a další.

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace