Kilion: Vyrobíme Vám logo na míru

22.11.2017
Smart Network

 

Vyrobíme Vám logo na míru

Společnost Kilion s.r.o. působí na trhu již od roku 1997 a původně se jednalo o marketingovou a komunikační agenturu. Našim klientům pomáháme s veletržním servisem, pořádáním eventů, marketingových akcí a zajišťujeme pro ně komplexní služby, od grafických návrhů, po tisk, výrobu dárkových předmětů, online marketing, apod.

Od klientů jsme však stále častěji dostávali požadavky i na výrobu a realizaci nejrůznějších log, nápisů, světelných reklam, orientačních systémů, atd. A právě na základě těchto požadavků vznikla rozšířená služba s názvem 3dlogodesign.cz. V rámci ní poskytujeme kompletní nabídku log a nápisů, z různých materiálů, jakými jsou například nerez, PVC, železo, ale i extrudovaný polystyren a mnohé další.

 

Každý nápis se dá zrealizovat v různé velikosti, tloušťce a provedení. Pokud si klient namyslí vlastní originální logo, i takové dokážeme zrealizovat. Například pro společnost VMware jsme vytvářeli logo, které bylo doplněno o speciální tyčky. Na ty byly následně umístěny výborné koblihy a každý jejich návštěvník si tak mohl rovnou zamlsat.

 d2d513638a15.jpg

Navíc jako jediná firma na trhu nabízíme možnost si loga z extrudovaného polystyrenu pronajmout. Tato služba je velkou pomocí pro všechny, kteří  nechtějí zbytečně utrácet za výrobu a skladování  loga či nápisů, které využívají pouze příležitostně. Logo dle Vašich požadavků vyrobíme a kdykoliv budete potřebovat, jednoduše si ho u nás pronajmete.

 

Naše hodnoty

Ačkoliv se stále rozrůstáme, naše hodnoty zůstávají zachovány.  Mezi ně patří primárně osobní a férový přístup k zákazníkům, využívání moderních technologií a samozřejmě sledujeme nejnovější marketingové trendy.

Jednotlivé realizace si můžete prohlédnout na našem webu a také Facebookové stránce, kam pravidelně dáváme fotografie pro inspiraci, co vše je možné realizovat.

Působíme po celé České republice, řadu našich prací ovšem najdete i v Brně. Až vás příště zaujme nějaké logo, můžete se podívat, jestli pochází třeba právě z naší dílny. Prozradíme, že v Brně jsme například realizovali logo pro Velký Špalíček, CrossFit New Park, Modrou pyramidu a mnohé další.

Rádi s realizací pomůžeme i vám.

Stanislav Valehrach

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace