JAKÉ BYLY VÁNOCE V MYJÓMI

21.5.2016
Smart Network

Sedím venku, je krásné skoro už letní počasí a přemýšlím, co se za poslední dobu vše podařilo. Jako první mě napadla vzpomínka na Vánoční večírek. Ano konal se před půl rokem, byla zima, možná i sníh, to si už nevzpomínám, přesto se s Vámi musím podělit o tento zážitek.

Vánoční večírek, v jakém období vznikl tento zvyk?

Osobně jsem odpověď na tuto otázku nezískal. Vím, že v MYJÓMI tento zvyk vznikl již v prvním roce působení. A to za velkého zájmu především zaměstnanců MYJÓMI, kteří na vlastní náklady zařídili tento večírek.

V roce 2015 MYJÓMI převzalo tento večírek a připravilo večer plný zábavy. Jednalo se o poslední pracovní den, kdy jsme se začali scházet v 19:00 v prostorách studentského klubu S-CLUB.

Programem vánočního večírku bylo představení nových benefitů pro zaměstnance, například výhodný telefonní tarif za nejnižší cenu na trhu, využití mytí vozidla v určité výši zdarma, právní a ekonomickou poradnu zdarma, která je zabezpečena díky spolupráci s občanským sdružením DIALOG. Mimo benefitů jsme novým zaměstnancům vysvětlili název MYJÓMI a také ukázali, čím vším se MYJÓMI zabývá. A nejlepší zprávou bylo sdělení zvýšení mezd pracovníkům MYJÓMI.

Po vyčerpávající prezentaci následoval bohatý raut, v průběhu rautu se připravoval Tomáš Kada ze společnosti OMNES. Pan Kada představil taje portského vína, samozřejmě k prezentaci portského vína neodmyslitelně patří také jeho degustace, kterou si přítomni báječně užili.

Před zahájením vánočního večírku jsme se dozvěděli, že mezi námi jsou i šikovní herci, proto jsme přijali zájem pana Michala Svobody. Tímto jsme mu dali příležitost předvést svoji dovednost. Nevěděli jsme, že Michal má obrovské nadání na imitaci hlasů. Od politiků, herců až po další známé osobnosti.

Poté následovala hudební zábava, o kterou se staral další ze zaměstnanců Jakub Šafář. Jakub se postaral o hudbu doprovázenou zpěvem zaměstnanců MYJÓMI, karaoke znělo až do brzkých ranních hodin.

Chtěli bychom jménem družstva MYJÓMI poděkovat všem účastníkům, neboť zájem byl veliký, zúčastnilo se přes 40 zaměstnanců MYJÓMI.

Vzhledem k tomu, že v MYJÓMI nepanuje pouze pracovní atmosféra, vytváří se i přátelství. To naplňuje nás a naše kolegy, tímto si uvědomujeme, že MYJÓMI není pouze dobrý zaměstnavatel. MYJÓMI se snaží být podporou svých zaměstnanců ve chvílích, kdy běžný zaměstnavatel nemusí nic dělat, neboť je to záležitost zaměstnance.

 

MYJÓMI tomu tak není.

Děkujeme a těšíme se na další vánoční večírek!

Michal Kučera

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace