JAK VYTĚŽIT Z ČLENSTVÍ MAXIMUM

7.1.2021
Smart Network

Několik pravidel je pro nás všechny automatických. Jak znějí ta další, která vám pomůžou zefektivnit umění networkingu a sebeprezentace?

  1. Včasná rezervace a platba
  2. Nabití peněženky - využijte možnost elektronické peněženky v členské sekci. K nabití za 15 000 Kč vč. DPH získáte jako bonus 15 % (2 250 Kč vč. DPH) nebo za 30 000 Kč vč. DPH a získáte bonus 20 % (6 000 Kč vč. DPH). Šetříte čas při placení za jednotlivé akce a také máte pouze 1 doklad místo 10.
  3. VizitkyVždy je dobré mít jich dostatek, tučně jméno a větší logo. Pořiďte si i elektronickou vizitku SWOPI (https://smart-network.cz/clanek/elektronicke-vizitky-se-swopi) nebo si vytvořte QR kód (vytvoření ZDE). Je to praktické na větších akcích nebo v situaci, že zrovna vizitku nemáte u sebe nebo je už nechcete používat.
  4. Vizáž – na každou akci se vhodně obléknout, dodržovat dress code dané akce a reprezentovat se i svým zevnějškem, sladit se s vizitkou a do firemních barev
  5. Včasný příchod – vždy raději minimálně o 15-30 minut dříve
  6. Vyšperkovat svoji minutu slávy– Je těžké v jedné minutě shrnout všechny své myšlenky
    a důvod, proč se akce účastníte a koho na ní hledáte. Proto zkuste doma tento bod programu potrénovat.
  7. Věnovat pozornost ostatním– Na akci nejste sami a vždy naslouchejte ostatním, třeba právě oni mají pro vás kontakt na nového obchodního partnera či klienta. Zkuste na chvíli odložit své mobilní telefony a dávat svou pozornost tomu, kdo mluví.
  8. Vzít si slovo– tedy mluvit ve fóru. Projevíte zájem o druhé a jistě se vám to jednou vrátí.
  9. Vodit lidi – Posílejte odkaz na MIX nebo B2B akci svým známým nebo využijte přímo odkaz v e-mailu (Chci pozvat hosta). Za přivedené hosty máte výhodnější cenu.
  10. Vyvíjejte aktivitu– Máte 60 minut volného networkingu, oslovte další účastníky akce, domlouvejte si schůzky, přijďte za nimi, buďte aktivní a nečekejte, kdo osloví vás.
  11. Vážit si každého člověka, názoru a kontaktu – Neberte to jako samozřejmost, vše má svoji hodnotu a to, že někdo přemýšlí nad tím, jak vám pomoci a snaží se pochopit vaši cílovou skupinu, je přece vzácné. Proto za každý podnět poděkujte a vyžádejte si ho pak.
  12. Vypněte si své mobilní telefony– nebo alespoň zvuky a vibrace
  13. Večer jít včas spát– abyste na akci byli svěží a usměvaví
  14. Vynechte alkohol – Je dobré být v den konání akce svěží a odpočinutý, abyste měli energii na všechny nové tváře a nápady. Nikdo nechce spolupracovat s někým, kdo vypadá vyčerpaně.
  15. Vzít si dobrou náladu
  16. Vždy si psát poznámky – na akci i na schůzce, protože tím ukazujete zájem
  17. Využijte skupinu SMART NETWORK ČLENOVÉ na Facebooku – vkládat můžete soukromou i pracovní inzerci (soukromé akce, lístky, koupím/prodám). Jedná se o prostor, kde můžete sdílet své zkušenosti, názory, nabídky, poptávky, a to bez zásahu správce skupiny. JSTE VIDĚT! Doporučujeme alespoň 1 x měsíčně.
  18. Využijte školení Řekni do minuty vše!
  19. Odebírejte podcast SMART TALK s Gabrielou - získejte inspiraci od úspěšných podnikatelů a tipy jak na networking v podcastu Gabrieli Mrkvicové. Najdete ho na Spotify, Apple Podcasts a YouTube.
  20. Buďte hostem v podcastu SMART TALK s Gabrielou - členové mají na podcast 5 000 Kč slevu, více informací zde: https://smart-network.cz/clanek/bud-hostem-v-podcastu-smart-talk-s-gabrielou
  21. Vzdělávejte se - jsme mediálním partnerem inspirativních akcí z oblasti podníkání a osobního rozvoje. Kde jsme partnerem se dozvíte zde https://smart-network.cz/kalendar-akci a využijte slevy na vstup speciálně pro Smarťáky.
  22. Vyplnit si svůj členský profil a držet ho aktuální – foto, logo, firmu, pozici, web, benefit a fa údaje
  23. Vytvořit alespoň jeden článek na web – může být i 2 x. Podklady k článku (text a 3-5 fotografií) zašlete na info@smart-network.cz. S technickou úpravou si již nemusíte lámat hlavu. Redaktor udělá vše za vás.
  24. Využijte týden reklamy na hlavní straně webu – zašlete svůj firemní banner v rozměru 1 200 x 200 px na info@smart-network.cz (vyvěšujeme vždy od pondělí do neděle)
  25. Vyzkoušet služby dalších členů klubu – Většina poskytuje na své služby či produkty benefity (slevy a výhody) pro všechny členy klubu bez ohledu na město. Všechny najdete v sekci Členové na webu https://www.smart-network.cz/clenove.
  26. Využít synergii klubu Smart Network – využijte tedy silné stránky jednotlivých členů
  27. Vždy něco poptávat – Jak vám můžou ostatní pomoci, když ani neví s čím. Lidé mají další důvod na vás reagovat a snažit se vám pomoci. Max. 3 věci poptávat. Buďte maximálně konkrétní.
  28. Vždy říkat jméno a firmu na začátku i na konci své minuty – raději, ať zazní 2 x než ani jednou
  29. Pozvěte hosta na akci nebo přiveďte nového člena a získejte vstup ZDARMA nebo za půlku - více informací se dozvíte zde: https://smart-network.cz/clanek/bonusy-za-hosta-a-noveho-clena
  30. Za obnovené roky členství vás odměníme bonusem! Jaký bonus za obnovu získáte se dozvíte zde: https://smart-network.cz/clanek/bonus-za-vernost

 

JEDNODUCHÁ PRAVIDLA = VAŠE ESO V RUKÁVU

 eso.png

Autor: Michaela Lusková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace