Jak vypadat sexy za každé situace?

13.11.2015
Smart Network

Zaměřme se na oblékání...

Kolikrát jsem byla svědkem toho, že lidé měnili svůj život ve chvíli, kdy i jim došel dech. Onemocněli, ztratili někoho blízkého, odešli ze vztahu, který dlouho nefungoval. Vždy je důležité, aby jste věděli, proč cítíte, že je změna to, co teď potřebujete. Často se ale stane, že změnu vnímáte jako fakt, ale neumíte jí zrealizovat.

Pojmenovat ten čistý problém, který vás svírá je jedna věc. Obecně nejběžnější příčina změny je dlouhodobá nespokojenost s tím, jak navenek vypadáme, a působíme na jiné lidi. I to, jak se oblékáte doma je odrazem toho, jak chcete vypadat před člověkem, kterého milujete. Proto je důležité se zamyslet. Pokud je člověk ve vztahu již delší dobu, upadá do letargického stavu, kdy už zase tak netouží po tom, aby ho obdivoval jeho protějšek. Vše mu z větší části připadá tak samozřejmé. Jestliže se ale objeví v zorném poli někdo nový, začneme přemýšlet nad sebou samotným v trošku jiném světle. 

Chceme se líbit

Toužíme najednou po pozornosti, větší chvále. Dokážeme se v mnohém překonat a dělat věci, na které jsme v současném vztahu zapomínali. Proč je to tak? Na večeře chodíme z rutiny, u snídaně si člověk už ani moc nepovídá... 

Vždy se ráda a velice často vracím na začátky svých vztahů, kdy jsem cítila to šimrání v břiše, když jsem věděla, jak moc mi to sluší a čekala jsem na reakci muže, kterého jsem milovala. Je to nádherný pocit. A také jsem nikdy neusínala na vavřínech. Pokaždé jsem se chtěla cítit dobře a vědět, že můj partner se za mě nestydí a obdivuje mě i v pánské košily a tlustých ponožkách. 

Muži i ženy chtějí totéž

Touží po pozornosti, lásce, starostlivosti a pocitu, že nejsou samozřejmost. Pokud se o sebe neumíme starat, nevážíme si jeden druhého, nevěnujeme si vzájemně čas a nepěstujeme lásku jako zahradu, tak něco umírá. Umírá láska mezi partnery. A jednoho dne se vrátíte domů a zjistíte, že jste zůstali sami. Nikdo už na vás nečeká, protože ten druhý to prostě a jednoduše vzdal. 

 

Nezapomínejme na to být sexy...

Budujte si zdravé seběvědomí, nakupujte věci, ve kterých se budete cítit jako lvi a lvice. Jako lidé, kteří chápou svoji podstatu, milují se a umí prodat ze sebe to nejlepší. 

 

A pokud nevíte co vám sluší, kde nakupovat, či jak začít: napište mi nebo zavolejte. Ráda vám poradím. 

Zavolejte a domluvte si osobní konzultaci 733 195 222

Nebo napište ewelina.vlachova@gmail.com

Osobní profil na facebooku

Profil studia Ewelyn na facebooku

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace