Jak jsem začala ovládat cizí jazyky a kreslit automatickou kresbou

27.10.2015
Smart Network

Nutnost přidat německý jazyk jsem cítila na jazykové škole s denní angličtinou, protože odpoledne byla volná.  Při studiu VOŠ cestovní ruch jsem to shledala jako výhodu, jelikož i z druhého světového jazyka jsme skládali zkoušky.

Impuls  začít s kdysi nenáviděným ruským jazykem úplně od začátku se vynořil při jednání na veletrhu v Norimberku, kdy při jednání o spolupráci partneři z Bulharska přešli z méně pokročilé angličtiny do ruštiny.

Druhým impulsem byl bratr, který  prošel velkou životní změnou a rodina se rozšířila o rusky hovořící švagrovou. Překladů využívá i můj manžel v technickém oboru. Tlumočením jsem doprovázela i bratra na veletrzích Bauma Paris i na jednání v Alsasku při koupi těžké techniky...

 

Kreslit může opravdu každý....

KRESLENÍ  přišlo později a projevilo se nezadržitelnou touhou koupit si pastelky. Myslela jsem si, že pastelky jsou pro děti. Až za pár let jsem zjistila, že kreslím automatickou kresbou, která dokáže pomoci při překonávání těžkých životních situací. Obor studuji na Masarykové univerzitě jako expresivní terapii se zaměřením na arteterapii.

Vedu kurzy pro děti i dospělé ve skupinkách do 10 osob. Pro introverty je možné se domluvit na individuální kresbě. Cílem  kurzů kreslení je uvolnit stresy a traumata a naučit klienta sám sobě pomoci formou arteterapie, která mu vyhovuje nejvíce.

Štěpánka Mašková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace