Jak bydlet ve vlastním a přitom zbytečně nepřeplácet na úvěru?

14.4.2015
Smart Network

Nikdo z nás nechce zbytečně sypat peníze do drahého nájmu. Většina z nás touží prožívat svůj život ve vlastním. Ale představa vysokého dluhu, který se zavazujeme splácet mnohdy až do důchodu, nás všechny děsí.

Je to, jako bychom byli na vrcholku 360 patrového mrakodrapu a každá splátka znamenala, že sejdeme jen o jedno patro níž. Těch pater je strašně moc a mnohdy není okolo ani zábradlí, které by nás ochránilo před pádem dolů.

Neděste se. Všechno má své řešení. Můžete být ve vlastním bydlení, s dluhem, který Vás nemusí trápit. Jak to vypadá, když se svými klienty řeším tuto oblast? 

Kolem toho mrakodrapu, který představuje dluh, s mými klienty vytváříme finanční polštář. Ten polštář představuje peníze, které máte možnost zhodnocovat v průměru 7 % ročně díky tomu, že jste si vzali úvěr na nejdelší možnou dobu. Tak jako se v průběhu let polštář zvětšuje a Vy jste sešli o mnoho pater níž, můžete se po polštáři dostat z mrakodrapu až o 14 let dříve!

Co Vám tedy spolupráce se mnou v konečném důsledku přináší? Při úvěru 1 000 000,- s platbou 5 000,- /měsíčně úvěr doplatíte mezi 16. a 20. rokem. Nechcete na úvěru přeplácet ani korunu? Rozhodnete-li se doplatit úvěr až po 20 letech, reálné náklady budou činit 880 000 korun

Co tomu říkáte? Chtěli byste konečně do vlastního? Nebo byste chtěli jen upravit podmínky na svém stávajícím úvěru?

Neváhejte mě kontaktovat. 

Můžeme se potkat na nezávazné schůzce a najít řešení, které Vás bude stát nejméně peněz. Přece nechodíme do práce proto, abychom dávali své těžce vydělané peníze bankám.

Lucie Bartoňová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace