Inspirace, motivace i networking: Třídenní konference Boot Camp od Double Academy

Smart Network
6.6.2024
Autor: Matyáš Hopp

 

Smart Network byl již podruhé hrdým mediálním partnerem dynamické akce pořádané Double Academy. Tato třídenní konference se zaměřuje na inspiraci, motivaci, obchod a networking v podnikání.

BOOTCAMP 0524 (1920 x 540 px) (2).png

Nezapomenutelný zážitek

Od 17. do 19. května hotel D1 u Brna hostil událost, která vzbudila nevídaný ohlas. Účastníci si akci nesmírně pochvalovali a zájem o vstupenky byl tak velký, že na některé zájemce ani nezbylo místo. Akce byla doslova nabitá energií, inspirací a pozitivním přístupem.

Účastníci se během tří dnů učili, jak efektivně uzavírat obchody, spravovat osobní i firemní investice, jak na marketing a také jak na networking. Majitelka Smart Network a networkerka Gábi Mrkvicová excelovala svými přednáškami o networkingu, které ji při minulém Boot Campu dokonce inspirovaly k uskutečnění vlastní Stand Up comedy show.

Gábi měla na starosti také řízený networking při obědě, kde si účastníci prakticky zkoušeli, jak se efektivně a správně představit. Ti, kteří v průběhu víkendu udělali v představení sebe a svého byznysu největší progres, si vysloužili i drobné dárky od Smartu a pořadatelů.

Kopie souboru IMG_8234.jpg
IMG_9062.jpg

Propojení skrze členství ve Smart Network

Díky mediálnímu partnerství měli účastníci možnost pochopit výhody členství v Podnikatelském klubu Smart Network. Přímo na akci se hned tři účastníci stali novými členy a další zájemci přibývají ještě několik týdnů po skončení akce. Na akci tak vznikla celá řada hodnotných lidských i obchodních spojenítedy přesně to, o čem networking je.

Kopie souboru IMG_7146.jpg

Kopie souboru IMG_6704.jpg 

Připojte se na další akci

Chcete zažít energii a inspiraci, které vás posunou vpřed v podnikání i osobním životě? Chcete se seznámit s dynamickými lidmi a experty z oboru? Pro výrazný ohlas proběhne 4. – 6. 10. další termín této jedinečné akce, na kterou se již nyní můžete přihlásit. Přidejte se k nám a získejte motivaci, inspiraci a praktické dovednosti pro váš úspěch!

 Snímek obrazovky 2024-06-14 121033.png

 

Logo official colored white@4x.png