Ing. Michaela Drábková, Ph.D. - Kouč pro komunikaci se psy

12.2.2020
Smart Network

Kouč pro komunikaci se psy

je

  • Průvodcem vaší přirozenou komunikací se psem 
  • Zkratkou ke zlepšení soužití bez stresu 
  • Zdrojem zkušeností, informací a celoživotní praxe, jak si jednoduše pomoci ke šťastnému partnerství se psem bez překážek a problémů 
  • Bezpečným zázemím, které vás provede k zajištění vlastní jedinečnosti a sebedůvěry 
  • Plnou pozornost dostávají oba parťáci = člověk i pes 
  • Pomocníkem ke komunikaci, která na první pohled není vidět

 ydv.jpg

CO TO VLASTNĚ ZNAMENÁ?

Kouč je průvodce nebo-li vaše zkratka ke zlepšení v tom, co si přejete, k získání informací a zkušeností ve vaši plné přirozenosti. Jsem člověk, který vás v bezpečném prostředí provede rychleji k získání praxe, která vám bude fungovat. Pracujeme s emocemi, myšlenkami, neviditelnými překážkami a bloky, které partnerství psa a člověka velmi ovlivňují. Učíme se být přirozeným vědomým vůdcem, který pejskovi dokáže sdělit své přání/dohodu/povel, tak by mu pes rozuměl.

Komunikace - vzájemný přenos informace mezi člověkem a psem, který vede k porozumění bez problémů a také slouží ke šťastnému a svobodnému soužití pro oba partnery

Pes - je náš učitel, léčitel, ale hlavně zpětná vazba, kterou když umíme správně přečíst, dokážeme si velmi pomoci k bytí v porozumění a lásce

 

PŘÍNOSY A ZISKY PRO ZÁJEMCE

  • zjistíte, proč vám pes nerozumí a najdete kroky, jak ve vaší přirozenosti být srozumitelní,
  • zlepšíte si příjemné a respektující partnerství a to nejen se psem,
  • snížíte potřebu kontroly, hladinu stresu a nedorozumění,
  • potlačíte či odstraníte konflikty, problémy nebo nepříjemné situace,
  • posílíte oboustranné pochopení a pochopení rolí ve smečce
  • osvojíte si, jak zvládat nové situace i náročnější situace,
  • nastavíte oboustranný láskyplný vztah v respektu pro oba parťáky,
  • zklidníte své vnímání a ulehčíte tak vlastnímu nezvládání situací,
  • naučíte se vnímat své okolí a tím předcházet nepříjemným nebo překvapivým situacím,
  • a mnohé další podle toho, co si přejete objevit a získat.

 

ÚSPĚCH JE PRO KAŽDÉHO

NIKDY NENÍ POZDĚ ZAČÍT. Nezáleží na věku psa ani člověka. Nezáleží ani na úrovni našich dosud získaných znalostí. JEDINÉ NA ČEM ZÁLEŽÍ JE, ZDA-LI SI PŘEJETE SPOLEČNĚ SE MÍT LÉPE A NĚCO PRO TO UDĚLAT. 

 

ŠŤASTNÝ ŽIVOT V PLNÉ PŘIROZENOSTI

ANO? Miluji svého čtyřnohého psího parťáka a přeji si fungovat společně i bez tréninku a komandování. 

ANO? Nesedí mi přístup lidí, kteří mi říkají, jak co dělat a mnohdy používají techniky, které se mnou neladí nebo se mi nelíbí.

ANO? Chci se naučit komunikaci, která bude funguje. Přeji si začít či pokračovat ve zlepšování a posilování mého vztahu se psem tak, abychom v něm byli oba spokojení a šťastní

ANO? Chci hlouběji porozumět svému psímu parťákovi tak, aby měl ve mě oporu a důvěru.

ANO? Chci vychovat svého pejska zodpovědně pro náš rodinný život v bezpečí

ANO? Vnímám pejska jako svého učitele a parťáka a přeji si dělat vše správně

 

MNOU RESPEKTOVANÉ HODNOTY

 dgfd.png

  • vztah s parťákem založený na lásce a respektu, pochopení a porozumění
  • komunikace, která vytváří šťastný pár místo sdílení negativní energie strachem, stresem, kontrolou či ovládáním (ať již fyzickým či psychickým
  • bytí, kde emoce a myšlenky netvoří mé reakce - umění být přirozeným průvodcem mého parťáka do bezpečí, kde základem je vnitřní klid a správný způsob komunikace s okolím
  • umění omezit reaktivnost vůči okolí a důvěřovat vlastní jedinečnosti

 

 

JAK A PROČ VZNIKL “KOUČ PRO KOMUNIKACI SE PSY”? 

Vždy jsem si myslela, že to co umím, vnímám a žiju, znají a mají tak všichni. Z omylu mě vyvedlo až sdílení s lidmi, kterým velmi mé postřehy a vysvětlení různých situací pomohlo ke zjednodušení vztahu s pejskem.

To, jak vnímám, co umím, co rozpoznám, co dokážu nacítit, co ve vztahu člověka a psa rozpoznám, a jak vše vědomě a jednoduše zprostředkovat člověku tak, aby byl schopen ve svém životě svou zkušenost, situaci, nové sdělení a vnímání přijmout za své, je velké know - how, které s vámi chci sdílet. Přeji si a mým posláním je, aby jste jej také mohli pro sebe objevit, umět a zajistit tak sobě i pejskovi ten nejlepší, nejšťastnější a nejpohodovější život, který si oba zasloužíte.

Vše se děje pro vás a je pouze o vás, smečce a pejskovi. Vaše přirozenost a jedinečnost je v našem společném konání prvořadá. Jsem pouze zprostředkovatelem/pomocníkem v procesu učení a objevování. Jsem tichým společníkem na cestě k vašemu pokroku. Je pro mě velmi důležité, že si pro sebe objevíte podstatnou znalost, kterou prožijete a dokážete ihned prospěšně použít. Mnohdy odkrýváme i to, co jste o sobě nevěděli, že v sobě máte, můžete umět či dokážete.

 

ZKUŠENOSTI A PRAXE

 dbdfbfd.jpg

Informace, které sdílím nejsou naučené ani nikde okopírované. Nejde o metody, popsané techniky či již sdílené informace. Vše, co nyní objevuji a sdílím mi bylo dáno “do vínku” a postupně objevuji “překlad” toho, co vnímám do slov, kterým je možné rozumět.

Všechna sdílení jsou podložena celoživotními zkušenostmi a praxí s mnoha lidmi a pejsky. Pozitivní ohlasy mých klientů mi potvrzují, že sdílená zpětná vazba a postřehy nejen během individuálních setkáních velmi prospívají dalšímu soužití člověka a psa bez překážek a problémů. Mnoho klientů mi také potvrzuje, že umění komunikace s parťákem, které si se mnou objeví, je použitelné a přenositelné i do mezilidských vztahů. Proto jsou má setkání určena pro vás, kteří jste ochotni dělat kroky ke zlepšení vlastního vnímání, života, soužití s pejskem a také se zajímají o to, jak pomoci svému okolí.

 

ŽIVOT S PEJSKEM OBOHACENÝ KRÁSOU VNITŘNÍHO SOUZNĚNÍ

Svůj čas, zkušenosti, vhled i umění zpětné vazby ráda věnuji pejskaři i nepejskaři, dítěti i dospělému. Bez rozdílu také mladému i staršímu pejskovi, pejskovi s vysokou energií, uvrhnutého do strachu či jednoduše neposlouchajícímu chlupatému stvoření.

Těší mě svou energii, zkušenosti i vnímání sdílet lidem, kteří chtějí zlepšit situaci, neporozumění či problémy. Těm, kteří se chtějí učit novému, objevovat krásu a hodnotu svou i svého parťáka, stát se vědomým přirozeným průvodcem svému pejskovi a žít ve vztahu bez fyzické manipulace a bez zbytečného sdílení negativní energie (stres, kontrola, strach, nejistota). Těm, kteří chtějí získat v každodenním soužití s pejskem tu nejvyšší krásu vnitřního napojení a porozumění skoro i na myšlenku, kdy člověka pes přirozeně a v respektu následuje.

 

 

Kontakt

Ing. Michaela Drábková, Ph. D.

Telefon         00420 608 575 471

Email           zivotbezmracku@cloudless-life.com

Web             www.pespartak.cz

                    www.znakovarecpropsy.cz

                    www.cloudless-life.com

Facebook    Kouč pro komunikaci se psy 

Youtube       Kouč pro komunikaci se psy

 

 

Ing. Michaela Drábková, Ph.D.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace