Ideální dovolená? Dovolená na druhou!

19.12.2014
Smart Network

Paní Chvátalová, jak vznikl nápad propojit dovolenou se vzděláváním?

Řada známých a kamarádů z podnikatelských kruhů mi říkala, že by rádi absolvovali více podobných kurzů, avšak nemají čas. Pokud volit důvod nepřítomnosti v práci mezi rodinnou dovolenou a kurzem, u většiny vyhrává rodina. Tak mě napadlo to spojit: Zdokonaluj se v manažerské roli a rodinu měj po boku a sdílej s nimi dojmy a zážitky. Čas ušetříš a využiješ dvojnásob. Proto Dovolená na druhou.

Co konkrétně Dovolená na druhou obnáší?

Část dovolené je typická dovolenková – odpoledne je volno, můžete vyrazit na pláž, na procházku, na výlet, jak budete chtít. Avšak dopoledne máme pro účastníky připravený originální zábavný vzdělávací program, který neobvyklou, o to zajímavější formou rozvíjí komunikační, manažerské i týmové dovednosti. Celkem nás čeká 24 hodin vzdělávacího programu, 10 hodin relaxačního programu a nespočetně hodin zábavy.

Ideální propojení osobního rozvoje a odpočinku

Pro koho je takováto dovolená primárně určena?

Zúčastnit se může každý, avšak největším přínosem bude pro manažery, či majitele menších a středních firem. Na Dovolené na druhou si jednak odpočinou, a zároveň zlepší komunikaci, řízení společnosti i zaměstnanců, stmelování týmu a další dovednosti. Na dovolenou mohou jet s celou rodinou – cena pro doprovod je pouze 7980 Kč a zahrnuje ubytování i snídani a 10 hodin doprovodného relaxačního programu, děti neplatí nic. Dovolená na druhou je určena pro každého, kdo chce spojit svůj osobní rozvoj a čas strávený s rodinou v příjemném prostředí chorvatského Tučepi na Makarské riviéře.

Takže můžou jet i rodiče s dětmi?

Samozřejmě. Po dobu ranního a vzdělávacího programu máme pro děti připravený kreativní program vedený specialisty, takže jejich hlídání je zajištěno. Až dvě vaše děti do věku 18 let se mohou zúčastnit a využívat doprovodný program zcela zdarma.

Do kdy je potřeba se přihlásit a jaká je cena?

Pro Dovolenou na druhou v termínu od 30. 5. do 7. 6. 2015 je nutné přihlášky zaslat do 30. března 2015. Cena pro účastníka kurzu je 27 100 Kč (vzdělávací program, ubytování, snídaně). Pokud účastníci zaplatí zálohu do konce ledna, získají 10 % slevu na vzdělávací program. Tato částka je daňově uznatelná. Veškeré informace najdete na našem webu Zážitkového vzdělávání, kde se dočtete i o našich dalších aktivitách. Těšíme se na společné zážitky.

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace