Gábi Mrkvicová hostem v talkshow 10 DEKA INSPIRACE Martiny Šuhajové

Smart Network
20.6.2024
Autor: Matyáš Hopp

Co vlastně znamená výraz “networking”? V čem spočívá, k čemu ho mohou lidé využít a kdy skutečně začíná? Právě na takové otázky odpovídala Gábi Mrkvicová zakladatelce a moderátorce online talkshow 10 DEKA INSPIRACE Martině Šuhajové. Martina si pravidelně zve výjimečné, inspirativní osobnosti z oblasti podnikání, leadershipu a osobního rozvoje, aby dále rozšířila jejich myšlenky, zkušenosti a životní lekce, které mají sílu inspirovat. 

Kromě odpovědí na výše zmíněné otázky Gábi vylíčila, jak se networking a networkingové akce změnily za posledních 11 let a jak se tato změna projevila v Podnikatelském klubu Smart Network. Proč existují různé druhy networkingových akcí, proč podporujeme konkurenci a proč se k nám klienti téměř vždy vracejí? I to bylo předmětem tohoto příjemně přátelského rozhovoru. 

Snímek obrazovky 2024-06-20 201540.png

Došlo také na téma jak se efektivně představit a jak správně na networking, královskou disciplínu networkerky Gábi. Dozvíte se, proč je důležité si své představení připravit dopředu, na jaká témata se zaměřit, jak nejlépe zaujmout, nebo také kde hledat inspiraci, když jsem v networkingu úplný nováček. Ba dokonce introvert. 

0000000981networkerka logo.jpg

Na závěr tohoto třiceti minutového rozhovoru Gábi prozradila, v čem vnímá největší hodnotu networkingových akcí a proč právě Podnikatelský klub Smart Network dlouhodobě udržuje kvalitu svých akcí na vysoké úrovni, nebo zda-li by vůbec mohl nadále fungovat bez ní. 

 Smart nové logo oficiál.png

Děkujeme Martině za pozvání do talkshow a doufáme, že se i vám tento rozhovor líbil a byl pro vás inspirací. 

Odkaz na rozhovor na YouTube ZDE 

Natočeno 3.6.2024