Fotoreportáž z oslavy 3. narozenin Smart Networku

2.9.2016
Smart Network

V pátek 26. 8. 2016 sfoukla majitelka klubu Gabriela Mrkvicová svíčku na slavnostním třípatrovém dortu a odstartovala tak novou éru našeho klubu. V ní vám postupně budeme odkrývat nové tarify, ceny, náplně tarifů, roll upy a další novinky, které s touto érou souvisejí.

Zkrátka budeme ještě více SMART!

 

Propagační video

Od 16 hodin se scházeli skalní fanoušci klubu, kteří byli osloveni ke spolupráci při natáčení nového propagačního videa. To pro náš klub zpracovává Ondřej Vlk a Jiří Ozdobinski z MadMenMedia.  Všichni účastníci si natáčení velice užívali a panovala tam přátelská a veselá nálada. Žádný stres při natáčení se nekonal.

Tato pohoda se následně přenesla i na tu pravou oslavu, která vypukla ve 20 hodin.

 

Oslava s narozeninovým dortem

Od 19:30 se scházeli členové i hosté našeho klubu, aby společně s námi oslavili naše 3. narozeniny. Oslava začala slavnostním přípitkem, a to koktejlem Sex on the beach. Následovala prezentace nejen celé historie klubu, významných okamžiků a projektů klubu, ale představili jsme také nové tarify a novinky do budoucna.

V závěru prezentace Gabriela Mrkvicová poděkovala bývalým i stávajícím vedoucím business akcí za jejich pomoc. Poděkovala také asistentce Kateřině Jančíkové, mamince, a partnerům - tvůrcům našeho webu z rovAn promostudio a fotografovi Martinu Kopáčkovi.

Ti všichni dostali dárek - hrníček s logem klubu. 

 

Jelikož jsme opravdu networkingový klub, tak nemohl chybět networking ani na naší oslavě. Po skončení prezentace měli všichni prostor se setkat a promluvit si. 

 

Na závěr děkujeme

Děkujeme samozřejmě všem těm, kteří nám pomáhali s přípravou této akce a podíleli se na jejím příjemném průběhu. Tedy děkujeme všem účastníkům akce!

Dále děkujeme Martinu Čechovi, majiteli bistra Jedna báseň na Londýnském náměstí v Brně. Akce se konala právě v tomto bistru a jeho personál společně s ním se o nás starali po celou dobu natáčení i oslavy. Za chutné rautové pokrmy a dezerty.

Děkujeme také Markétě Sládečkové za přípravu krásné a velice chutného dortu. Našemu dvornímu fotografovi Martinu Kopáčkovi, zástupcům firmy Pevnina.cz za přípravu krásných dárečků (hrnečků) a dalších propagačních materiálů. 

 

Fotky z akce najdete ve fotogalerii pod článkem, či na našich facebookových stránkách

 

Video, na kterém Gabriela Mrkvicová sfoukne svíčku na dortu :-)

 

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace