Blíží se finálový večer Dívky ČR. Letos ve znamení splněných snů.

17.8.2015
Smart Network

Na co se můžete těšit?

Během večera na vás čeká osm krásných a sympatických finalistek hlavní kategorie, které se divákům a porotě představí ve společné choreografii, při promenádě v šatech a v plavkách a ve své volné disciplíně. Šest roztomilých princezen předvede zumbu, volnou disciplínu a ukáží se v nádherných šatech od Jarky Kambové,“ uvedla ředitelka soutěže Aneta Kuklínková.

Kromě toho čeká na návštěvníky spousta zábavy, skvělá show a překvapení. Akci moderuje Ondra Urban z Evropy 2, v programu vystoupí zpěváci Martin Šafařík a Romana Staníčková. V porotě soutěže zasednou mimo jiných fotbalista Petr Švancara, místostarosta města Blanska Jiří Crha, zástupci pořadatelů akce, sponzoři, nebo Dívka České republiky 2013 Marie Hrušková. Organizátoři si nechávají prostor i na malé-velké překvapení.

Vstupenky v ceně 200 Kč (dospělí) a 150 Kč (děti do 15 let) si mohou zájemci rezervovat na e-mailu smerda30@seznam.cz. V ceně vstupenky je také vstup na afterparty, která se uskuteční od 22:00 hodin v Pizzerii PIZZAZZ v Blansku.

Hledáme sympatickou a sportující dívku

Soutěž Dívka České republiky nese podtitul Hledáme sympatickou sportující dívku. Je určená nejen pro aktivní sportovkyně, ale i ty, pro které je sport a pohyb přirozenou součástí života.

„Vizí akce, která se letos koná už pošesté, je spojením krásy a sportu podněcovat dívky ke zdravému způsobu života. Chceme je rozhýbat, na druhé straně je vedeme k péči o vzhled a estetiku a dokonalý mluvený projev,“ vysvětlila Aneta Kuklínková.

Soutěž má dvě hlavní kategorie. Princezna České republiky, která je určená pro dívky od 7 do 9 let, a Dívka České republiky, ve které bojují slečny ve věku od 16 do 22 let.

Dívky podpořily i Dětský domov v Hodoníně u Kunštátu

Dívky i Princezny absolvovaly v posledních měsících několik soustředění. „Finalistky hlavní kategorie v Hotelu Sladovna v Černé Hoře, v Lidovém domě v Lysicích a ve Wellness Kuřim nejen pilně nacvičovaly choreografie a svoje volné disciplíny na finálový večer, ale také nafotily profilové snímky, vystoupily na dvou akcích, užily si relaxaci a setkaly se s dětmi z Dětského domova v Hodoníně u Kunštátu, se kterými nafotily snímky do připravovaného kalendáře. Jeho výtěžek půjde právě do Dětského domova v Hodoníně u Kunštátu,“ prozradil manažer soutěže Pavel Šmerda.

Celá akce se koná pod záštitou Jiřího Crhy, místostarosty města Blanska. Více na internetových stránkách soutěže www.divkaceskerepubliky.cz a na FB profilu.

Smart Network je mediálním partnerem akce.

 

Denisa Biskupová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace